Digidexo.com

Hvordan identifisere Neurosyphilis

Hvordan identifisere Neurosyphilis


Syfilis er en seksuelt overførbar sykdom som til slutt spiser opp sentralnervesystemet som forårsaker demens i sin tertiærstadiet. Leser denne artikkelen vil lære deg hvordan å identifisere neurosyphilis (tertiær syfilis).

Bruksanvisning

Merk nedsatt kognitive funksjoner. Kognitive funksjoner kan bli påvirket av mange typer av lidelser og sykdommer. Imidlertid er disse funksjonene er meget tydelig med demens og demens forårsaket av syfilis, fordi demens påvirker den del av hjernen som er ansvarlig for kognitive bevegelser. Noen av de kognitive funksjoner som kan bli berørt er: å ha unormale reflekser, tap av muskelkontroll og problemer med å gå. Hvis du begynner å legge merke til disse symptomene (eller merke til dem på vegne av noen) bør du kontakte legen din for å begynne behandling for demens forårsaket av syfilis (neurosyphilis).

Legg merke til de mange psykiske symptomer og smerter. Demens og demens forårsaket av syfilis bære med seg tap av mentale kapasitet og noen smerter forbundet med hjernen og andre deler av nervesystemet. Det som gjør disse symptomene så skilles, er at de er nesten alltid forbundet bare med demens eller annen form for sykdommen. Noen av de mentale tegn du bør se etter er: dårlig konsentrasjon, forvirring, irritabilitet, hodepine, stiv nakke, depresjon og andre psykiske smerter eller forstyrrelser. Hvis du begynner å legge merke til disse symptomene (eller merke til dem på vegne av noen andre) bør du oppsøke lege med en gang!

Ta hensyn til noen mangel på kroppsfunksjoner. Noen ganger kan neurosyphilis føre til svekkelse av noen av dine kroppsfunksjoner. Disse spesielle skiltene er vanligvis forbundet med demens og demens forårsaket av syfilis. Noen av de kroppsfunksjoner som kan være svekket inkluderer: inkontinens, manglende evne til å kontrollere din spytt og tap av andre kroppsfunksjoner. Hvis du begynner å utvikle disse skiltene, anbefales det at du kontakter legen din umiddelbart.

Tips og advarsler

  • Den eneste definitive måten å virkelig vite om du har syfilis er å få testet, fordi noen ganger du ikke kan oppleve noen symptomer.