Digidexo.com

Hvordan detox med Seaweed

Hvordan detox med Seaweed


Tang har lenge vært verdsatt i asiatiske land for sine ernæringsmessige og medisinske egenskaper, og vestlige kulturer har nå omfavnet den for sin helsemessige fordeler, spesielt dens evne til å rense eller detox kroppen. Brunalger, eller tare, er en av de vanligste typene av tang som antas å rense kroppen for giftstoffer og tungmetaller som kan forårsake en rekke helseproblemer som fedme, leddgikt og høyt blodtrykk. Rik på mineraler som jod og kalium, tang også antatt å øke kroppens naturlige immunforsvar og forbedre skjoldbruskkjertelen og leverfunksjon som også hjelper til med avgiftning. Bad, kroppsinnpakning, tang matvarer og kosttilskudd er metoder som brukes til å detox med tang.

Bruksanvisning

Dextoxing med tare

Sett omtrent fire gram av tørket tang inne i en strømpe og kok den i en liter vann i ca 30 minutter. Hell blandingen i varmt badevann og suge i 30 til 45 minutter. Å drikke flere glass vann før et Tang bad antas å bidra flush toksiner og avfall ut av kroppen.

Bland en 8 unse pakke av tare pulver, for aa tang kroppen brytes, med ca en kopp vann for å danne en lime ligner i konsistens til andre typer kroppskremer. Påfør lim rikelig på alle deler av kroppen og bryte opp i flere varme, tørre håndklær. Slapp for omtrent en time og deretter dusj av tørket pasta.

Mix ca 4 gram av tare pulver i en lime for wraps målrettet for bestemte deler av kroppen. I tillegg til å spyle giftstoffer fra kroppen, er tang antas å eksfoliere og dypt fukte huden. Det er også kreditert med å redusere forekomsten av cellulitter. Bruke lim til hvilken som helst del av kroppen blir behandlet. Pakk med varme håndklær og slappe av i en time før du dusjer.

Sug prepackaged tørket tare i vann før den kokes og bruker det som en del av en diett som hjelper kroppen detox. Tare kan bli hakket og brukes som tilbehør til suppe, eller legges inn i en grønnsaksmiks eller lapskaus. Det kan også bli tilberedt og krydret som en siderett. Tare er ansett som en god kilde til vitamin B og legge det til en diett er en annen måte å dra nytte av sin evne til å detox kroppen.

Snakk med en lege eller helsepersonell før du velger å detox med tare kosttilskudd. Den jod innhold i tare kosttilskudd kan regulere en underactive skjoldbruskkjertelen som kan være årsaken til vann oppbevaring. Skylle ut det overskytende vann er en metode for detoxing. Men kosttilskudd inneholder ulike mengder jod, og et høyt nivå kan skade istedenfor å hjelpe skjoldbruskkjertelen. De fleste helsekostbutikker bære flere ulike varianter av tare kosttilskudd, men det er ingen standard forberedelse og ingen føderalt godkjent daglig dose.

Tips og advarsler

  • For å supplere en vanlig diett: kapsler, tabeller og pulver kosttilskudd er tilgjengelig på helsekostbutikker og på nettet.
  • Selv Seaweed, og spesielt tare, blir hyllet som gir et bredt spekter av helsefordeler, inkludert avrusning, American Cancer Society og andre anerkjente fagmiljøer påpeke det er ingen kliniske bevis for å støtte noen av disse påstandene. De advarer også at tare kan forårsake kviser, struma og høyt natrium innhold kan øke blodtrykket til farlige nivåer. Noen merker av tare kosttilskudd har også blitt funnet å inneholde høye nivåer av arsen. Også på grunn av mangel på regulatoriske testing og kontroll over kosttilskudd, er det ingen omfattende studier om hvordan tare samhandler med medisiner.