Digidexo.com

Kamille te for blære infeksjon

Kamille te for blære infeksjon


Blære infeksjoner kan være ubehagelig og kostbar å bekjempe. Lindre smerte gjennom de naturlige helbredende egenskaper kamille te er en billig og sunn tilnærming.

Kamille Properties

Kamille sies å ha beroligende effekt for både eksterne (irritert hud) og interne (antibakterielle organer for infeksjoner) forhold.

Hot Compress

Kamille kan brukes som en varm komprimere. Varm opp te eller vann med kamille essensielle oljer i den. Dypp en gammel fille i blandingen og legg på magen eller bekkenet for komfort. Du kan også pakke teposer i en gammel håndkle.

Kamille te

Kamille-te kan kjøpes i te-poser til enhver butikk eller i bulk blomster fra en helsekostbutikk. Bratte te i varmt vann i fem minutter, tilsett agave å smake og drikke en eller to ganger daglig.

Bading

Å lindre ubehag forbundet med en blære eller urinveisinfeksjoner, varme opp badevannet og tilsett noen håndfuller av kamille blomsterknopper eller en liter kamille te. Ligge i minst 20 minutter.

Juice

Kamille og tranebærjuice er den beste kombinasjonen for å berolige huden og infeksjon. Kombiner med en én-til-én-forhold og nyte et par ganger om dagen.