Digidexo.com

Hvordan bruke Apple Cider Eddik for Forkjølelse

Apple cider eddik har lenge vært kjent for å ha medisinske effekter. Med en liste over 28 vanlige plager under beltet sitt, står dette felles kjøkken element sterkt på sitt eget omdømme. Amerikanerne er å snu til mer naturlig rettsmidler i kjølvannet av narkotika bivirkninger og reseptbelagte narkotikaavhengighet priser. Bruk disse trinnene for å lære å bruke eple cider eddik for sine medisinske egenskaper for å forebygge og behandle forkjølelse og influensa.

Bruksanvisning

•  Ta eple cider eddik i kapselform for å forebygge forkjølelse. Den konstant tilførsel av eple cider eddik til kroppen bidrar til å holde kroppens pH-nivåer på sporet, og dermed bidra til å forebygge forkjølelse og influensa fra å angripe immunsystemet.

Skremme bort vinter brystet lunger. Suge et stykke brunt papir i eple cider eddik, deretter strø den ene siden av papiret med pepper. Ligg papiret, pepper side ned, på bare bryst i ca 30 minutter.

Arbeid eple cider eddik i kostholdet ditt. Bruk den til å lage salatdressinger eller marinader. Spis den under kaldt og allergi sesongen. Det har vist seg å bidra til å forsinke slimproduksjon, bihuleproblemer og rennende øyne på grunn av de potente nivåer av kalium den inneholder.

Drikk det! Ja, det kan virke radikale eller unappealing, men det tar bare en teskje av det en dag. Bland det i litt juice eller te, og du kan ikke engang merke. Fordelene av eple cider eddik er så stor at en liten avsmak ikke bør styre deg unna.

Hint

  • Surhetsgraden i eple cider eddik hjelper balansere surhetsgraden i kroppen din, som er kjent for å slippe rett før en forkjølelse eller influensa kommer på.