Digidexo.com

Hvordan Få betalt for en Vekttap suksesshistorie

Hvordan Få betalt for en Vekttap suksesshistorie


Å miste vekt er en stor prestasjon. Det innebærer en stor mengde motivasjon og utholdenhet, og avhengig av hvor mye du taper, kan det ta år. Det er også en veldig inspirerende prestasjon. Folk liker å lese virkelige historier om hvordan andre mennesker klarte å gå ned i vekt, hva slags mat de spiste, hva trener de gjorde. Det er et stort segment av vekttap markedet dedikert til å skrive inspirerende vekttap historier, så hvis historien din er bra du kan tjene på din prestasjon enkelt.

Bruksanvisning

Gjør notater om vekttap reisen. Inkluder statistikk, slik som din startvekt, høyde og målingene. Skriv om hva gjorde du innser at du trengte å gå ned i vekt: Hvis dette ble utløst av et fotografi, inkludere bilder.

Kontroller sample måltid og mosjon plan, og forklare hvor fort du så resultater.

Les gjennom notatene dine og legge til flere detaljer der det er nødvendig. Husk at for å selge, trenger din historie å være spennende nok til å lese, og inspirerende for andre mennesker i håp om å gå ned i vekt. Inkluder flere detaljer, for eksempel om du har prøvd noen "dietter, og hvordan de jobbet.

Lag en kort oppsummering av historien din til å gi til redaktører. Dette bør være en kort oversikt, som redaktøren vil bruke til å bestemme om de ønsker å publisere din historie. Tilbring tid på å sørge dette leser godt, med riktig staving og grammatikk, så førsteinntrykket er viktig skriftlig.

Send historiene til online redaktører. Du kan bruke selskaper som Talk To The Press, som jobber som en middelaldrende mann og distribuere din historie til visse publikasjoner på dine vegne, for en liten avgift - eller du kan sende inn din historie selv. Store publikasjoner som Weight Watchers vanligvis har en online kontaktskjema som du kan bruke til å kontakte redaktørene med ideen din.

Kontakt lokale medier. Din lokalavis, noe vekttap grupper og TV-stasjoner. Media i ditt lokale område kan være å kjøre en helsekampanje, og ønsker å fremheve det som er oppnådd av en lokal person.

Diskuter betaling. Noen nettsteder vil tydelig vise hvor mye de vil betale per artikkel, enten som et sett figur eller som en pris per ord. Hvis du bruker et byrå, sørg for at du forstår hvor mye etaten vil ta, og hvor mye du vil sitte igjen med.

Les gjennom viktig dokumentasjon levert av publikasjoner. Noen publikasjoner vil ønske rettighetene til historien, noe som betyr at du ikke kan publisere det andre steder, og noen kan forbeholde seg retten til å redigere historien som de ønsker. Sørg for at du leser gjennom alle vilkår og forstå dem, slik at du vet nøyaktig hvor du står.

Hint

  • Sjekk din lokale TV-stasjonen nettsteder regelmessig. Du kan oppleve at de tar imot påmeldinger fra folk som har gått ned i vekt for ulike reality-show.