Digidexo.com

Passiflora for Insomnia

Passiflora for Insomnia


Passiflora også går under navnet pasjonsblomst. Det er en urt som ofte brukes for en rekke medisinske formål. Pasjonsblomst sies å være effektive når de brukes av alkoholikere som lider av søvnløshet. Planten kan bli funnet i områder som sørøst USA og Brasil. Det er en ikke-vanedannende alternativ for behandling.

Bruksområder

Noen av symptomene pasjonsblomst har blitt brukt til å behandle er nervøsitet, angst, rastløshet og søvnløshet. Når tatt, har pasjonsblomst en beroligende effekt, som inkluderer en mildt beroligende effekt. Det kan også bidra til å behandle symptomer som kan være årsaken søvnløshet, inkludert å hjelpe kikhoste, smerte og ubehag forårsaket av menstruasjon.

Hvorfor fungerer det på Insomnia

Pasjonsblomst sin beroligende effekt er hva som fungerer for å behandle søvnløshet. Den beroligende virkning som pasjonsblomst har på mennesker kommer fra aktiviteten det forårsaker på sentralnervesystemet. Den andre effekten at denne urten har en beroligende effekt på musklene, noe som beroliger fordøyelsessystemet, hjelpe til med fordøyelsen.

Dosering

Det er ikke en etablert standard for dosering av lidenskap blomst for søvnløshet. Det finnes forskjellige former som det kan tas inn, inkludert kapsler, og væsker, slik at doseringen vil avhenge av den fremgangsmåte ved hjelp av hvilken urt blir tatt. Doseringen vil også avhenge av hvordan kroppen din reagerer på det. En vanlig dose for en væskeversjon av medisinen er 20 dråper i vann, fire ganger om dagen.

Advarsler

Pasjonsblomst urt er ikke anbefalt til bruk hos kvinner som er gravide eller av barn som er under 2. En lege bør konsulteres før kombinere lidenskap blomst med andre medisiner brukt som en beroligende eller som beroligende. Det er ikke noen bivirkninger som har blitt rapportert fra å ta pasjonsblomst.

Andre rettsmidler for søvnløshet

Andre mulige rettsmidler for søvnløshet inkluderer akupunktur, gransking av matallergier som kan være årsaken til problemet, og som deltar i regelmessig mosjon. Et annet middel som kan fungere er å kutte ut sentralstimulerende midler som kan være årsaken til søvnløshet. Du kan ikke være klar over at du tar et sentralstimulerende, som koffein er til stede i ulike medisiner.