Digidexo.com

Fordeler med en tospråklig helsepersonell?

Fordeler med en tospråklig helsepersonell?


Fordelene av å være en tospråklig helsepersonell eller se en tospråklig helsepersonell er enorme for pasienten. Bare i den forstand av å sette en pasient og deres familie rolig, snakke et felles språk kan utgjøre hele forskjellen. Når du arbeider gjennom bredere omfang av språkbehov, er dette et område hvor helsepersonell gjør sitt beste for å armen ut.

Pasient Historie og Problem

Når jeg prøver å få et komplett pasient historie samt en beskrivelse av problemet er det svært nyttig å snakke samme språk. Stole på en annen person til å oversette i eksakte termer hva en pasient er følelsen eller går gjennom er komplisert. Ikke alle fleste med samme vekt på alle områder gjør det vanskelig å vite hva som er virkelig viktig. Også, når anskaffe privat informasjon, får en tredjepart involvert kan gjøre pasienten mer sjenert om å være ærlig med hensyn til deres nåværende problem eller deres historie, spesielt hvis du kommuniserer gjennom et familiemedlem. Noen sykehus har forsøkt å eliminere dette problemet ved bare å ha utpekt tolker, men som krever å ha den nødvendige personale, samt fortsatt involverer en tredjepart.

Forbedre pasientens opplevelse

I lettelser pasientens sinn og holde dem rolig i en skremmende situasjon hjelper det å snakke samme språk. Noen tester er kompliserte og krever skremmende maskiner eller flere blod uavgjorte. Du kan gi mer utfyllende informasjon om du snakker samme språk. Risikoen for noe går tapt i oversettelsen minsker som spørsmålene kan bli spurt direkte og svarte, setter pasienten på brukervennlighet. Dette er også gunstig for å få nøyaktige testresultater. Tester som blodtrykk kan påvirkes av en stresset pasient, forårsaker unøyaktige målinger. Dette kan også eliminere behovet for unødvendige tester som legen kan være trygg på at de fikk rett svar på alle spørsmål. Når du arbeider gjennom en tredjepart, kan de ønsker å sikkerhetskopiere svarene med ytterligere testing på grunn av språkbarrieren.

Ettervern

Sikre at en pasient følger ettervern instruksjoner er viktig. En pasients utvinning er sterkt påvirket av hvor fullstendig de følge og forstå hva de skal gjøre når de kommer hjem. Ved å være i stand til å snakke med dem på deres eget språk, samt skrive ut instruksjoner i et format kan de forstår du hjelper dem å komme seg mer effektivt. Dette bidrar også til å holde sykehuskostnadene lavere som kompatible pasienter er mindre sannsynlighet for å bli tatt inn til sykehuset.

Økonomiske bekymringer og personvern

Videre snakker et felles språk hjelper med kompliserte situasjoner som fakturering og sosialhjelp. For å lette den minst kostbare måten for pasienter å bli tatt vare på, må helsepersonell være i stand til å kommunisere pasientens alternativer. På grunn av personvern handlinger, bare noen pasienter får begrensede muligheter som de ikke vet hvordan de skal godkjenne en tredjepart for å høre visse spørsmål eller emner som helsepersonell er forbudt fra å diskutere foran andre mennesker. Disse kan være ømfintlig fag som prevensjon, HIV, og abort.