Digidexo.com

Natural Fever Relief

Natural Fever Relief


Når kroppens temperatur stiger over sine 98,6 grader på grunn av sykdom, er det en feber. Det er kroppens måte å beskytte deg mot en infeksjon. Som immunsystem jobber for å ødelegge bakterier og virus som kan kvalm deg, stiger temperaturen. Når temperaturen blir over 100 grader, de fleste begynner å føle ubehag. Kropps temperaturer over 104 grader kan begynne å skape problemer i kroppen.

Rest

Når du har feber, en av de vanligste symptomene er en sløv følelse. Ta hintet og hvile så mye du kan. Aktivitet vil bare hjelpe heve kroppstemperaturen like øvelsen ville.

Fluids

Hold deg hydrert. Drikk vann. Anser det å være som dousing en brann med vann. Vann vil erstatte væske du taper i løpet av en kamp med feber, og det vil bidra til å redusere feber. Av samme token, unngå fast føde i løpet av et anfall av feber og erstatte den med juice eller mer vann.

Cool Bath

Ta en kjølig bad for å kjøle seg ned. Fyll et badekar med kaldt vann og slappe av i den. Dette virker også på samme måte som kaster vann på en brann fungerer. Som kroppen din forblir i kaldere vann, vil noe av varmen fra kroppen din bli overført til vannet.

Holy Basil

Ta med deg en liter vann til å koke. Mix 12 g av hellig basilikum blader inn i den. Fjern den fra varmen, press det og drikke vannet. Det kan forbrukes hver 2 til 3 timer.

Eddik

Suge et par rene sokker i hvit eddik i 5 minutter og deretter bære dem. Du kan også suge en vaskeklut i eddik og plassere den på pannen som en komprimere.