Digidexo.com

Hvordan kan jeg stoppe mat krav når jeg er på Atkins diett?

Hvordan kan jeg stoppe mat krav når jeg er på Atkins diett?


Ifølge Dr. Robert Atkins, forfatter av "Dr. Atkins 'New Diet Revolution," hensikten med en lav-karbohydrat, er høy-protein diett for å korrigere "en ubalansert stoffskifte." Karbohydrater raskt heve blodsukkernivået og trigge insulinproduksjon. De øker også nivået av hjernen hormon, serotonin, som kan ha en beroligende og humør som øker effekten. Atkins dietten krever at du følger en rekke stadier der du teller og strengt kontrollere alle karbohydratinntak. Når du følger Atkins dietten du kan oppleve cravings for karbohydratrike matvarer. Disse cravings er delvis på grunn av fysiologiske reaksjoner på en lav-karbohydrat diett og er dels et resultat av psykologiske assosiasjoner mellom søt eller stivelsesrik mat og følelser av glede og metthetsfølelse. Dempe food cravings med sunne livsstilsvalg og nøye planlegging og forberedelse av måltider og snacks.

Bruksanvisning

Prioriter en god natts søvn og tar sikte på å sove i ca syv til åtte timer hver natt. Mangel på søvn fører til redusert nivå av hormonet, leptin, som undertrykker appetitten, og økte nivåer av hormonet ghrelin, som stimulerer appetitten og karbohydrat cravings.

Hold deg hydrert ved å drikke minst seks glass væske hver dag. Opprettholde følelsen av metthet ved å drikke et glass væske med jevne mellomrom i løpet av dagen. Følelser av tørst er ofte feiltolkes som sultfølelse, ifølge en artikkel anmeldt av Dr. Louise Chang, på medicinenet.

Spis små mengder av matvarer som er anbefalt av dine Atkins spise plan med noen timer for å hindre mat cravings forårsaket av et kraftig fall i blodsukkeret.

Ta del i fysisk trening som du liker i ca 30 minutter hver dag. Fysisk aktivitet stimulerer produksjonen av hjernen kjemikalier, kjent som endorfiner, som er kroppens naturlige smertestillende og humør-boosters. Når du føler deg godt om deg selv at du er mindre sannsynlig å sabotere din diett plan ved å bukke under for mat cravings.

Slapp av, lukke øynene og bruke fem minutter hver dag visualisere maten som du er ute, for eksempel et stykke sjokoladekake. Tenk deg hele prosessen med å spise kake, fra den myke følelsen av den i hånden, sin sjokolade aroma, søt smak og smuldrete tekstur, for å plassere den i munnen, tygge og deretter svelge. Ifølge forskere ved Carnegie Mellon University, gjentatt, forestilte forbruk av en bestemt mat bidrar til å dempe suget og appetitt for at mat.