Digidexo.com

Hva kan jeg ta hjemme for å hjelpe meg å sove?

Søvn er viktig for å holde deg oppmerksom, aktiv og levende resten kroppen craves,. Problemer med å sove kan ta sitt toll på kroppen, senke produktiviteten og årvåkenhet. En gjennomsnittlig voksen sover syv til åtte timer hver natt. Hvis du lider av kronisk søvnløshet på grunn av pusteproblemer eller andre grunner, bør du rådføre deg med en ekspert. Hvis du har sporadisk problem med å sovne, er det ting du kan gjøre hjemme for å hjelpe deg å sove.

Drikkevarer

For å hjelpe indusere søvn, drikke en kopp melk med honning rett før sengetid. Du kan også sette oransje blomst vann i vanlig varmt vann med litt sukker. Annen drikke er oransje blad te. Dette er saften presset fra to appelsiner blandet med varmt vann og honning. Du kan også drikke varm melk eller kulturmelk og tilsett en klype kanel å sovne.

Mat

Ta en banan og mos den i en bolle. Legg ristede spisskummenfrø og bland dem sammen. Spis dette rett etter middag. Du kan også spise brød eller frukt en time før sengetid for å hjelpe deg å sove. Unngå sukkerholdig eller syreholdig mat før sengetid. Kalkun, tunfisk, melk og de fleste karbohydrater inneholder tryptofan, som hjelpemidler i å hjelpe deg å sovne.

Urter

Roten av en poppali, eller en Piper Longum, kan anlegget males til et pulver. Tar 1 ts. av pulveret med et glass melk vil hjelpe deg til å sove. En teskje av Valerian juice kan tas før du sovner. Du kan også prøve urtete laget for sengetid. Disse kan bli funnet i noen supermarked.

Søvn Medisiner

Det er mange over disk sove medisiner som kan kjøpes hos din lokale stoffet butikken. Sove hjelpemidler er ikke for de som kronisk lider av søvnløshet og de fleste av disse medikamentene er for folk som har minst syv til åtte timer hver natt for å sove. Vær forsiktig med å ta slike medisiner før du er klar for sengen. Det er ikke anbefalt å ta disse medikamentene før kjøring. Ingen av disse søvn hjelpemidler er beregnet for langsiktig bruk.