Digidexo.com

Hvordan du kan overvinne frykt for å få på en Roof

Stige

Bruksanvisning

Komme til toppen

•  Visualiser deg selv å klatre opp på taket før du begynner å gjøre det. Tyrrel anbefaler sittende eller liggende komfortabelt og utgir seg for å se deg selv på TV. Forestill deg å klatre opp en stige trygt, nådde taket og sitter eller står på det uten frykt.

Ta små skritt hver dag for å minimere din frykt for å få på taket. Tyrrel sier ikke å tvinge deg selv til å konfrontere frykten alt på en gang. Klatre noen trinn opp på stigen for de første dagene, så gå litt høyere neste dag når du begynner å føle deg avslappet. Sett opp et mål hver dag, som: "I dag vil jeg klatre tre trinnene og bli der i tre minutter," og øke målet i et behagelig tempo.

Pust rolig mens du klatrer opp stigen og sitte eller stå på taket. Pust inn, pust ut sakte, pause fem sekunder og puster inn igjen, råder Tyrrel. Dette vil bidra til å forhindre panikk og distriktet deg som du konsentrere deg om dine åndedrag. Tenk deg spenningen forlater kroppen din med hvert åndedrag du slipper.

Vurdere din frykt hvis det begynner å ta over. Spør deg selv: "Hvor ille er min panikk akkurat nå på en skala fra 1 til 10?" Dette vil engasjere "tenkende hjerne", ifølge Tyrrel som reduserer frykten ved å gjøre deg tenke logisk. Tenk deg antallet går ned som du tenker på pusten din og fokusere på avslappende.

Minn deg selv på at frykten er ute av proporsjon til situasjonen. Tyrrel sier å minne deg selv om at tusenvis av mennesker komme inn på takene hver dag. Mange av dem var en gang redd, men overvant det. Fortell deg selv at du er fullt i stand til å overvinne frykten, også.

Tips og advarsler

  • Du trenger ikke å presse deg selv til å overvinne din frykt for å få på et tak, ifølge Steven Wickstrøm, forfatter av "The Seagull som var redd for å fly." Han sier å ta hensyn til hva du føler i stedet for å prøve å ignorere frykten. Målet ditt er å ta kontroll over frykten og tillate deg selv å fritt velge om du vil klatre på taket uten å bli hemmet av dine følelser.