Digidexo.com

Kostnaden for Lap-Band Surgery vs. Gastric Bypass

Lap-Band kirurgi og gastric bypass er de to hovedtyper av kirurgiske prosedyrer som brukes til å hjelpe overvektige personer ned i vekt. Begge fremgangsmåter arbeider ved effektivt å krympe størrelsen av magesekken, slik at pasienten føler seg full og fysisk tilfreds med signifikant mindre mat. Denne drastiske reduksjon i forbruks kalorier resulterer i tap av mange pounds over en periode på ett til to år. Mens Lap-Band prosedyre og gastric bypass operasjon svært ulike på mange måter, de er forholdsvis flat priset.

Lap-Band Prosedyre

Lap-Band kirurgi er en laparoskopisk prosedyre som krymper størrelsen på magen ved cinching en silikon ring fylt med saltvann rundt toppen av orgelet, effektiv skape en øvre og nedre mage. Den øvre del av magen er redusert til omtrent på størrelse med et egg, som fyller etter bare en liten mengde mat er inge forårsaker kroppen til å tro den er mett. Maten deretter beveger seg sakte inn i den nedre mage, hvor det begynner sin tradisjonelle fordøyelses reise. Med Lap- Band, kan en pasient forvente å miste to pounds en uke. Lap-Band har blitt omfavnet det siste tiåret av bariatric kirurger på grunn av sin lav risiko for komplikasjoner og vekt gjenvinne.

Kostnaden for Lap-Band

Ifølge Consumer Guide to Bariatric Surgery, er den totale kostnaden for Lap- Band prosedyre uten helseforsikring mellom $ 17 000 og $ 30.000, avhengig av beliggenhet. Det er imidlertid viktig å merke seg at dette kostnadsestimatet inkluderer ikke etter operasjonen rådgivning, fjerning av overflødig hud, eller kosttilskudd.

Gastric bypass prosedyre

Gastrisk bypass kirurgi krever en tverr abdominal innsnitt i den hensikt å fjerne en del av den nedre del av magen og øvre tarm. Målene med prosedyren er å redusere størrelsen på magen og også fjerne den delen av tarmen som absorberer mest kalorier. Som med Lap-Band prosedyre, er størrelsen på magen etter gastric bypass redusert til det av et egg. Men i motsetning til Lap-Band, mister pasienten vekt veldig raskt. Dette er på grunn av fjerning av flere pounds av organer og manglende evne til å behandle fast føde for seks til ni måneder etter prosedyren. Gastric bypass, mens de fortsatt en vanlig prosedyre, har falt i unåde i de siste årene på grunn av høy risiko for komplikasjoner og vekt gjenvinne.

Kostnaden for Gastric Bypass

Forbruker Guide til bariatric kirurgi anslår at kostnadene ved gastrisk bypass kan variere fra $ 18,000 til $ 35,000, avhengig av beliggenhet. Mens stadig flere forsikringsselskaper dekker hele eller deler av den gastrisk bypass prosedyre, betyr det ikke dekker de flytende kosttilskudd de fleste pasienter er satt på etter operasjonen eller fjerning av overflødig hud.

Betraktninger

Som kostnaden av Lap-Band prosedyre og gastric bypass kirurgi er nesten identiske, de avgjørende faktorene for hvilket alternativ som er best for pasienten vil komme ned til pasientens unike medisinske historie og nåværende helse. Mens Lap-Band kan virke som det opplagte valget på grunn av sin suksessrate og lave komplikasjoner, kan det ikke møte behovene til alle pasienter. Det er anslått at 1 av hver 200 operasjoner for gastric bypass ende i dødsfall. Men for pasienter som trenger å miste en betydelig mengde vekt umiddelbart, kan det være et bedre valg. Gastric bypass tilbyr også muligheten til å sende type 2 diabetes i remisjon kjapt som det fjerner den delen av tarmen som har en tendens til å være den mest insulin resistente.