Digidexo.com

Slik unngår du at en UTI Under Diaré

Ifølge National Kidney og urologiske Information Clearinghouse, "Urinveisinfeksjoner er den nest vanligste typen infeksjon i kroppen." Urinveisinfeksjoner (UVI) oppstår når Escherichia coli-bakterier kommer inn i urinrøret og reiser til blæren. Hvis riktig hygiene ikke er fulgt når du har diaré, kan du også utvikle en UTI.

Bruksanvisning

•  Etter å ha avføring, alltid tørke forfra og bakover. Tørke fra tilbake til forsiden overfører bakterier fra anus inn i urinrøret, forårsaker en UTI. Dette er en av de vanligste måtene man Avtaler en UTI (self-forurensning).

Når opplever diaré, må du huske å dusje umiddelbart etterpå. Tørke alene kan ikke være nok til å eliminere alle bakterier. Skyll genital og rumpe området grundig med vann. Diaré kan være veldig rotete og krever ytterligere rensing av anus og vaginal området for å unngå UVI.

Ta forholdsregler for å unngå å få UVI. Konsumere minst 64 fl oz vann per dag. Vann er viktig å spyle bakterier og toksiner fra kroppen. Lavt vannforbruk kan resultere i mangel på vannlating, noe som skaper en opphoping i nyrene, slik at nyrene til å absorbere giftstoffer og bakterier i blæren som ikke har blitt spylt ut av systemet, og dermed skape en uti.

Drikk 3-4 8-oz glass usøtet tranebærjuice per dag. Tranebær inneholder bakterier-bekjempelse egenskaper som deaktiverer de E. coli-bakterier fra å feste seg i urinveiene. Drikker tranebærjuice hjelpemidler rensing og spyling av giftstoffer fra UTI.

Ikke ha thong undertøy. Bruk hel-dekning bomull undertøy. Remmer kan tillate bakterier fra anus til å bli overført til vaginalområdet og, kombinert med hver dag bevegelse, kan presse bakteriene inn i urinrøret og opprette en uti.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når du bruker såpe i vaginal området fordi såpe kan komme inn i urinrøret og forårsake infeksjon. Spyl underlivet grundig når du bruker en såpe for å rense.
  • Begrense mengden av koffeinholdige drikker forbrukes til maksimalt tre. Overdreven koffein forbruk har blitt koblet med UTI sammentrekning som følge av overdreven filtrering i nyrene.
  • Ikke suge i et badekar for å rense kroppen. Bakterier fra kroppen overføres til vannet i badekaret, og vil gå inn i urinrøret, forårsaker infeksjonen.
  • Ved mistanke om en UTI, ta kontakt med din fastlege umiddelbart for å få riktig behandling. Urinveisinfeksjoner behandles med antibiotika. Hvis venstre ubehandlet, kan en urinveisinfeksjon utvikle seg til en alvorlig blære infeksjon som kan være livstruende.