Digidexo.com

Healthy Eating Planer for menn

En sunn spising plan for menn innebærer å etablere rutiner som gjøre å få de riktige næringsstoffene lett og praktisk for deg. Det må bli en livsstil. Å vite hvilke matvarer for å spise så vel som hvilke matvarer for å begrense er like viktig i å hjelpe deg med å etablere en sunn livsstil. USDA anbefaler aktive menn forbruke 2800 kalorier daglig for å fungere skikkelig. Bare stillesittende menn trenger 2.200 daglige kalorier.

Foods å spise mer av

Spis en godt balansert diett som er høy i fiber og antioksidanter. Kroppen din trenger karbohydrater, protein, fett, vitaminer og mineraler. Spise sunt planer for menn er å spise fiberrik mat - hele korn som havre, hel hvete, bygg og brun ris, samt hele korn produkter som pasta, tortillas og kjeks; linfrø; sunne monosaturated og / eller flerumettet fett; frukt og grønnsaker.

Tolv matvarer som er anbefalt av menshealth.com inkluderer spinat og andre grønne grønnsaker, magre meieriprodukter, havregryn, egg, magert kjøtt, mandler, belgfrukter, olivenolje, whey protein pulver og bær.

Spiser det meste magre proteiner. Ifølge nutrition.com og Mayo Clinic, inkluderer magre proteiner fisk; tofu; noen kutt av oksekjøtt, svinekjøtt og lam; linser og bønner; fjørfe (uten skinn); magre meieri matvarer; og egg. Du trenger bare seks til ni gram protein daglig for å møte dine daglige behov, sier USDA. En servering er størrelsen av et kort dekk. Hvis du er kroppen bygningen, er dette beløpet økt med bare 3-5 gram.

Foods å spise mindre av

Redusere inntaket av mettet og / eller trans fett som en del av et sunt kosthold. Mettet fett finnes hovedsakelig i animalske produkter, samt frityrstekte matvarer, mange rask mat, kommersielt forberedt bakevarer, eske frokostblandinger, bearbeidet kjøtt og bearbeidet mat,

Trans fett finnes i herdet fett som fett og delvis hydrogenert olje. Unngå, eller begrense, mat laget med disse elementene. Mange restaurant forberedt matvarer inneholder transfett, og du vil ikke vite dette uten å spørre din server.

Sunn Snacking

Snacking kan være et fall. Gjør snacking et bevisst valg, ikke en emosjonell spising vane. Det finnes en rekke sunne og praktiske snacks som kan være en del av en sunn spising plan for menn. Du kan hjelpe både budsjettet og din midje linje ved å forberede deg selv for de gangene du ønsker en rask pick-me-up.

I stedet for på vei til automaten eller spise junk food, har en beholder med nøtter ved skrivebordet. Nøtter som pistasjenøtter, valnøtter og mandler er proteinkilder som inneholder gunstige sunt fett. Selv om nøtter inneholder sunt fett, husk at de ikke inneholder fett og også kalorier. En servering størrelse ville være en palmful, sier USDA.

Hold frisk frukt tilgjengelig. Frukt inneholder antioksidanter og fiber og er en anbefalt snack av valg av American Heart Association. Epler, blåbær og bananer er spesielt næringsrikt.

Spis popcorn uten tilsatt smør. Varmlufts popping er den sunneste måten å tilberede popcorn.

Snack på hel-korn korn i stedet for chips.

Bland litt vanlig yoghurt med frisk frukt og granola.

I stedet for en høy-fett milkshake, har en frukt smoothie eller en whey protein shake.