Digidexo.com

Trygge og effektive måter å rense kolon

Tilhengere av kolon rensing si at det er svært viktig for optimal helse. De sier at fjerning av giftstoffer fra slimhinnen i tykktarmen kan virkelig hjelpe i å forebygge tykktarmskreft. Med så mye informasjon og produkter på markedet, kan noen mennesker har en hard tid på å velge den sikreste og mest effektive metoden. En god kolon rens vil hjelpe til med gjen instating normal avføring og redusere risikoen for slimete plakk fra reoccurring i slimhinnen i tarmen.

Fasting

Fasting er en fin måte å kvitte seg bort giftstoffer fra tykktarmen. Det gjør at kroppen tid til å hvile, lade og fornye seg i mellomtiden tar i mat som hjelpemidler i fordøyelsen og generell healing. Selv om det kan synes å være den mest utfordrende metoden fordi det krever mye disiplin. De mest populære fastende typer inkluderer juice, vann eller en frukt og / eller veggie fort. Velg den som passer best til dine behov.

Colon Hydroterapi

Vann er svært gunstig for innvendig rengjøring. Hydroterapi, også kjent som colonic vanning, spyler veggen av tykktarmen ved hjelp av tonn med renset vann. Behandlingen innebærer å sette inn et lite rør inne i endetarmen. Denne fremgangsmåte tillater store masser av vann til å strømme gjennom for å rense tykktarmen. Det er gjentatt flere ganger, avhengig av personens fysiske helse og komfort nivå. En behandling er vanligvis tilsvarer slippe ti avføring.

Urter

En av de mest naturlige måter å rense er ved hjelp av friske urter. Bruk ferske økologiske eller vill-høstet urter som er beroligende for kroppen din, men likevel kraftig nok til å eliminere giftstoffer og dødelige parasitter og ormer. Senna er en godt kjent og effektiv urt som brukes til tarmtømming. Hvis du ikke er i stand til å bruke den friske, kan du kjøpe tørket Senna i ulike former, inkludert tørkede hele og strimlet Senna blader, Senna pods eller pulverisert Senna. Det anses for å være mild, trygg og svært effektiv.

Kosthold og livsstil endringer

Å leve et sunnere livsstil bidrar til å holde unna alle sykdommer. Å gjøre enkle, men bedre kosttilskudd valg kan gå langs veien. Start med å spise større mengder av frisk frukt og grønnsaker. For å motta alle dine vitaminer og mineraler, forberede dem rå. Hvis ikke, vil lyset dampende og matlaging gjøre for nå.

Prøv å redusere de samlede kjøttforbruket mens fest mer på nylagde salater og frukt. Ta en frukt pause i stedet for en candy pause og inkluderer fersk juice i din diett så ofte som mulig. Hold deg unna alle raffinert og bearbeidet mat, stekt mat, sukker og noe kunstig.

Øk inntaket av renset vann, og forsøker å spise mat som inneholder høyt vanninnhold, som rå frukt og grønnsaker.