Digidexo.com

Hvordan Kast Svart Salve

Svart salve er en hud salve som påføres direkte på huden, og det har vært spioneringen som en kur for kreft, hud koder og andre hudsykdommer. Sort salve er fremstilt av røtter, oljer og urter, og det er korroderende i naturen. Dette betyr at det i det vesentlige brenner av huden i et forsøk på å drepe tilstanden. Hvis du har svart salve som du ønsker å bli kvitt, er det viktig å lese nøye ingredienslisten og behandler det riktig.

Bruksanvisning

Les listen over ingredienser i sort salve. Mens naturlig svart salve inneholder kun urter og naturlige oljer, kanskje noen svarte salver inneholder tungmetaller eller materialer som anses farlig avfall. Sørg for å lese hele etiketten og følge og avhending av batterier oppført på svart salve.

Sett på et par hansker og pakk den svarte salve i en plastpose. Det er viktig at du beskytter huden din, siden svart salve er etsende.

Ta den svarte salve til din lokale farlig avfall senter. Kontakt din by eller fylke avdeling av avfallshåndteringen for å finne ut hvor dine lokale fasilitetene er. Ta den svarte salve der og forklare hva det er med folk bemanning nettstedet. Mens salve er ikke en skade på miljøet med mindre den har visse egenskaper, er det etsende og skal ikke bare kastes i søpla der det kan påvirke folk som må kvitte seg med søppel.