Digidexo.com

Hvordan bygge en Royal Rife Machine

Hvordan bygge en Royal Rife Machine


The Royal Rife maskin er en oppfinnelse av den amerikanske forskeren konge Rife. Denne maskinen er kjent i naturlig helse sirkler for sin antatte evne til å bruke lydfrekvenser å behandle og velig kurere nesten alle kjente sykdommer eller helsetilstand. Rife antatt at nesten alle uheldige helsemessige forhold er forårsaket av virus, og at disse virusene kan bli ødelagt av visse frekvenser av lyden, avhengig av tilstanden som behandles. Per november 2010, kan en Rife maskin koster mellom $ 350 og $ 2700. Men, kan du bygge en på egen hånd for en brøkdel av prisen.

Bruksanvisning

Sett sammen den Rife Machine

•  Bor en 1/8-tommers hull i midten av hver av de to messingplater.

Skjær høyttalerledningen i to stykker av 12 meter hver.

3 stav foringsrør fra de to stykker av høyttalerledningen ved hjelp av wire stripper. La 1/2-tomme av bare wire ved slutten av hver del av ledningen.

Sett den ene enden av en av de blottet ledninger inn i en av krymperingkontakter, noe som gjør at den sitter trygt og godt.

Sikre krympe ring kontakten til en av de boret messingplatene ved hjelp av en av popnagler.

Skill de to blottet tråder i enden av høyttalerledningen. Lodd den første strengen til spissen av forsterkerutgang, og deretter lodde den andre tråden til kontakten selv.

Gjenta trinn to gjennom seks med den andre 12 fots strand av wire.

Aktiver Rife Frequency programvarepakke

Plugg forsterkeren inn i den tilhørende kontakten.

Åpne opp programvarepakke og fjern stereo utgang linje som følger med det. Plugg den ene enden av denne linjen inn i hodetelefonutgangen på datamaskinen. Plugg den andre enden av linjen inn i et ekstra utgang på forsterkeren.

Fest den ene enden av strømadapteren til forsterker og koble den andre enden til et strømuttak.

Installer Rife programvare kit på din Windows-basert datamaskin (programvaren ikke vil fungere med en Mac).

Bruk Rife Machine

Legg en messingplate under en av føttene. Legg den andre messingplate på noen i nærheten flat ikke-metalloverflaten og sette håndflaten på toppen av platen.

Kjør Rife programvare på datamaskinen din.

Skru opp volumet på datamaskinen før du kan føle en liten kribling i foten og hånden som er på messingplatene.

Bruk programvare for å stille inn lyden frekvens til en som vil ta uansett helsetilstand du behandler med Rife maskin. Programvaren Settet leveres med en liste over frekvenser for hundrevis av helsemessige forhold.

Sit i ro inntil frekvensen spiller hele veien gjennom til slutt, deretter hvile i noen minutter før du står opp. Gjenta behandlingen prosessen daglig til du føler deg bedre.

Tips og advarsler

  • Den Rife programvare kit kan kjøpes på NoRiftRife.com, samt flere andre naturlig helse selskaper som spesialiserer seg på energi healing.
  • Du kan plassere messingplatene på noen bestemt område av kroppen din der du har et problem, eller holde seg til hånden og foten plassering. Du vil få en lik kvalitet på behandling uansett.
  • Du trenger ikke å føle en kriblende for Rife maskin for å fungere. Så lenge programmet kjører, er maskinen fungerer.
  • Noen ganger kan lyden av Rife frekvenser bli irriterende. Hvis dette er tilfelle for deg, ganske enkelt koble datamaskinens høyttalere, men holde volumet skrudd opp. Du vil ikke høre frekvenser, men de vil fortsatt være generere på riktig nivå.
  • Ikke bruk en Rife maskin hvis du har en pacemaker eller andre elektroniske enheter installert inni deg.
  • Den Rife programvare kit kan ikke kjøres på en Mac-maskin eller på en PC som kjører Windows 98 eller eldre.