Digidexo.com

Forskjellen mellom den Allergan & Ethicon Lap Band

Forskjellen mellom den Allergan & Ethicon Lap Band


Selv vanlig å referere til justerbar gastric banding kirurgi, begrepet "Lap-Band" er faktisk bare én type mage band, produsert av det medisinske utstyret selskapet Allergan. Den Realize Band, som er skapt av Ethicon Endo-kirurgi, er en annen type mage band som også brukes for medisinsk vekttap.

Historie og bruke

Allergan Lap-Band System ble godkjent for bruk i USA i 2001, seks år før Realize Band. Imidlertid har Realize Band vært i bruk i Sverige siden 1986 under navnet svenske Justerbar Gastric Band.

Resultater

Innse Band pasienter i en treårig klinisk studie i USA mistet et gjennomsnitt på 40 prosent av overskytende kroppsvekt og så en betydelig reduksjon i kroppsmasseindeks. En fersk Lap-Band studie viser pasienter mistet 47 prosent av overvekt ett år etter operasjonen.

Støtte

Begge systemer tilbyr nettbaserte støtteprogrammer med pre- og postoperative verktøy for å hjelpe pasienter å endre sine matvaner og finne emosjonell støtte.

Band Størrelse

Ved 23 mm, er det Realize Band bredest tilgjengelig og er utformet for å redusere bandet glidning. Lap-Band System er tilgjengelig i to forskjellige størrelser med to forskjellige tilgangsporter, noe som åpner for en mer tilpasset passform.

Justeringer

Den Realize Band bruker et lavtrykk ballong designet for å ikke anstrenge eller strekke under påfyllings prosedyrer. En studie av Ethicon Endo-kirurgi fant at Lap-Band system ballong anstrengt når de er fylt til mindre enn halvparten av sin kapasitet.