Digidexo.com

Tilskudd til barn med ADHD

For mange barn er diagnostisert med ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) hvert år. Ironisk nok, de familiene som er rammet hardest av tilstanden er de som ikke har råd til helsetjenester for å behandle tilstanden. Det er derfor det er tilskudd som gis til institusjoner for studiet av ADHD, slik at barn kan behandles og går på å leve normale liv.

Typer av ADHD

Det er tre typer av ADHD: primært hyperaktive / impulsive, primært uoppmerksom, og en kombinasjon av de to. Primært hyperaktive ADHD synker etter hvert som barnet aldre. Uoppmerksom ADHD holder seg lenger med et barn som han vokser. Mesteparten av tiden, er et barns ADHD mer merkbar når han er sammen med en gruppe motsetning til å være alene.

Friske mennesker 2010

The Public Health Service jobber med The National Institutes of Health (NIH) i å fremme den landsomfattende kampanjen Healthy People 2010. NIH finansierer forskning på ADHD, slik at leger og forskere til å søke etter en DNA link til sykdom, en årsak, en behandling, en kur, og en forebyggende strategi. Dette tilskuddsmidler fem års studier.

Prosjektet SHAPE

Prosjektet SHAPE, utviklet ved Institutt for klinisk og helsepsykologi ved Universitetet i Florida, er et stipend finansiering ADHD forskning med fokus på foreldre-barn-interaksjon terapi for å finne ut om behandlingen har langsiktig innvirkning på barnet. Tilskuddet undersøker også hvor mye foreldre-barn-interaksjon terapi vil spare penger i det lange løp.

Cincinnati Children Hospital Medical Center

Et stipend-finansierte studien ble gjort ved Cincinnati Children Hospital Medical Center. Overveldende bevis fra studien antydet at over 2 millioner barn har ADHD symptomer, over halvparten ikke er diagnostisert, og bare en tredjedel får behandling. Studien fant at fattige barn får liten eller ingen behandling på grunn av begrensede ressurser.

National Institute of Mental Health

Det er to tilskudd finansiert av National Institute of Mental Health. Den første bevilgningen Studien er ledet av leger ved Ohio State University. Det fokuserer på en alternativ terapi kalt neurofeedback, også kjent som EEG tilbakemeldinger. Barnet er kablet mens du spiller et spill og hjernebølger generere signaler. Legene kan deretter isolere hjernebølger mest assosiert med ADHD. Det andre tilskuddet er ledet av leger fra Universitetet i Buffalo. Den fokuserer på sammenhengen mellom ADHD og bipolar lidelse og andre stemningslidelser. Dette bidrar til å bestemme påvirker av ADHD-medisiner på affektive lidelser og bidrar til å regulere reseptbelagte doser.