Digidexo.com

Hvordan til Quiet Your Mind for Sleeping

Hvordan til Quiet Your Mind for Sleeping


Insomnia er ofte gjort verre av en overaktiv sinn ved sengetid. Flere teknikker, inkludert visualiseringer, avslapping og alternative legemidler alle eksisterer for å hjelpe stille sinnet, og la søvnen komme. Etablere en vanlig sengetid rutine og reservere seng for å sove; ikke ta arbeidet med deg under dyna. Prøve flere av disse tankene quieting teknikker i kombinasjon, eller en av gangen.

Bruksanvisning

•  Antall sau. Teknikken kan virke klisjé, men fokusere tankene dine på et beroligende bilde av sauer hoppe over et gjerde, kan hjelpe deg til å glemme dagens bekymringer. Holde tankene opptatt med en hjerne teaser, som for eksempel oppføring av en frukt eller grønnsak for hver bokstav i alfabetet. Tenk deg et objekt i detalj, for eksempel en tabell midt du har i ditt hjem. Hvis ditt sinn er invadert av bekymringer, gjøre dem til positive tanker.

Ansett en fysisk avspenningsteknikk. Ligge komfortabelt og puste jevnt og dypt. Prøv progressiv muskelavslapning: denne teknikken innebærer å spenne en muskelgruppe om gangen - i et sett for hele kroppen. Start med de nedre ekstremiteter. Pust inn og spent en muskelgruppe, for eksempel tærne, i 5 til 10 sekunder, og så puster og la gå. Slappe av etter en liten stund, og deretter gå videre til neste muskelgruppe.

Gjør yoga før man går til sengs. Den slags spenning musklene holder vil avgjøre de spesifikke positurer som bør gjøres. Tension at resultatene fra en aktiv dag bør bli utgitt med restorative positurer som ligger på gulvet og plassere bena rett opp på veggen. Tension at resultatene fra inaktivitet bør bli utgitt med mer intense positurer som en fremover sving. Hvis du ikke er kjent med yoga, kan enkle strekninger gjøre utslaget. Alltid konsultere legen din før du begir deg inn i en ny fysisk aktivitet.

Ta en alternativ medisin. The Mayo Clinic lister melatonin og Valerian rot som mulig over-the-counter alternative medisiner for å hjelpe med søvnløshet. Melatonin er naturlig forekommende i kroppen og dens nivåene øker i skumringen, og reduksjon som solen kommer opp. Melatonin regnes som trygt for kortvarig bruk av noen få uker. Valerian har mildt beroligende effekt, men Mayo Clinic advarer det har ikke vært godt studert, og har vært knyttet til leverskader hos noen mennesker. Rådføre seg med legen din før du tar noen av disse medisinene.