Digidexo.com

Hva er en Knee Cap?

Hva er en Knee Cap?


En kneskålen, også kalt en patella, er et ben på innsiden av benet som beskytter den fremre av kneleddet. Det er trekantet i form, og er koblet til musklene i benet ved leddbånd. Kneskålen er en viktig ben i benet på grunn av sin rolle. En gjennomsnittlig person går, beveger seg og bruker bena mye gjennom hver dag, forårsaker stress på kneledd. Uten kneet cap, ville enorm skade oppstår til kneet bare fra normale daglige aktiviteter.

Formål

Hovedformålet med kneskålen er å beskytte muskler og ledd som er bak det. Kneskålen absorberer presset forårsaket fra å gå, fallende eller skinning kneet. På grunn av kneskålen, er leddene bak det beskyttet.

Vanlige problemer

Når kneskålen ikke fungerer skikkelig, kan folk oppleve smerter og problemer. Et vanlig problem som skjer med kneet caps skjer fra overforbruk. Dette bevirker at brusk bak det for slitasje. Et annet problem er kalt chondromalacia patella. Dette skjer når kneet cap skift og glir over lårbeinet. Mange mennesker opplever problemer med sine kne caps på grunn av aldring. Kneet cap problemer kan oppdages gjennom røntgen.

Beskrivelse

Kneskålen er et bein som er bevegelig og er pakket i en sene. Denne senen forbinder muskler fra forsiden av en persons lår til quadriceps muskler i personens leggen bein. Artikulær brusk dekker undersiden av kneskålen. Dette brusk er glatt og glatt, slik at enkle felles bevegelser.

Betraktninger

Mange mennesker kan oppleve problemer med sine kne caps; imidlertid visse grupper av mennesker er mer sannsynlig å oppleve kneet cap problemer. Dette inkluderer fotballspillere, ballettdansere, syklister og løpere. Folk i enkelte stillings næringer kan også være mer utsatt for kneskader, inkludert teppe lag.