Digidexo.com

Hvordan lage en Body Rub Out of Peppers

Hvordan lage en Body Rub Out of Peppers


Beroligende smertelindring er trolig ikke hva du forestille deg når du tenker på chilipepper, men tradisjonelle healere vet at chilipepper infused inn i olje gjøre en effektiv kroppen gni for post-workout muskelsmerter, en anstrengt tilbake og selv leddgikt leddene. Capsaicin, den kjemiske i paprika som resulterer i en følelse av varme, gjør lokale nerver midlertidig slutte å reagere på smerte, og kremer som inneholder capsaicin kan lindre smerten ved slitasjegikt. I stedet for å kjøpe kommersielle smerte-lindring kremer, lage din egen billig kroppen gni med friske eller tørkede chilipepper.

Bruksanvisning

Slice 3 oz. av ethvert utvalg av friske eller tørkede chilipepper tynt mens iført gummihansker.

Kombiner skiver paprika med en kopp olivenolje i en 12 oz. jar. Oljen skal dekke paprika. Tilsett mer olivenolje om nødvendig for å holde paprika sjenerøst dekket. Bruk en kniv til å røre paprika og olje forsiktig sammen, eliminere luftbobler.

Varm pepper-olivenolje blanding den. Lukk glasset tett. Legg den i en middels stor gryte, og hell nok vann i kjelen for å nå halvveis opp i glasset. Sett kjelen over svak varme. La vannet koke, ikke koke.

Stek pepper-olivenolje blandingen i varmt vannbad i to timer. Tilsett mer vann etter behov for å holde vannivået halvveis opp i glasset.

Avkjøl pepper-olivenolje blanding, som nå er en infused olje. Ta kjelen fra varmen, og la tilført olje å kjøle mens de fortsatt i pannen.

Tørk glasset med et kjøkkenhåndkle.

Label tilført olje. Skriv "pepper olje" og datoen på en klistrelappen, og sette den på glasset.

Oppbevar infused pepper olje. Lukk glasset lokket tett, og holde glasset på et kjølig, mørkt sted mellom bruker.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid gummihansker ved håndtering av chili peppers.
  • Hvis masserer et stort område på kroppen med infused pepper olje, bruke gummihansker for å unngå overeksponering selv til oljen.
  • Noen mennesker er mer følsomme for chilipepper enn andre mennesker. Gjør en sensitivitet test før masserer med hot pepper olje. Gni noen dråper av blandingen på det smertefulle området, og vent noen minutter. Hvis personen reagerer med sterk ubehag, ikke bruk blandingen.
  • Den oser olje kan forårsake alvorlig ubehag eller brannskader hvis den ikke håndteres riktig.
  • Ikke massere noen deler av ansiktet eller hodet med varmt pepper olje.
  • Ikke påfør olje på åpne sår, skadet hud eller en hud utslett.
  • Ikke massere små barn med tilført olje.
  • Ikke massere en gravid eller ammende kvinne med oljen.