Digidexo.com

Kan Plantar Vorter Årsak en brennende følelse?

En vorte er en liten hud vekst som er forårsaket av virusinfeksjoner i det øverste laget av huden din. Plantar warts er funnet på fotsålene. Denne veksten kan føre til ulike nivåer av smerte, blant annet en brennende følelse.

Plantar warts

Plantar warts kan føre til en smertefull følelse som vil påvirke din holdning, men de trenger ikke nødvendigvis alltid føre til en brennende følelse.

Ifølge Mayo Clinic nettsted, kan det brennende følelse i føttene være forårsaket bare av utmattelse. Den følelsen kan også være forårsaket av en mild infeksjon som fotsopp. Denne følelse kan være et symptom på noe mye mer alvorlig er imidlertid, slik som nerveskader, diabetes eller eksponering for visse giftstoffer. Oppsøk lege dersom dette symptomet vedvarer.

Behandling Alternativer

Det er mange ulike behandlingstilbud for plantar vorter, sammen med en annen type vorte som kan plage deg. Disse kan innebære narkotika, frysing av vev for å ødelegge vorte, brennende vorte, lasere, skjæring og mindre invasive homøopatiske midler.

Forebygging

Du kan forebygge vorter gjennom noen enkle endringer i din ernæringsmessige vaner. Disse inkluderer eliminere matallergener (som meieri eller hvete), og legger matvarer til kosthold som inneholder mye vitamin B og kalsium, og spise frukt og grønnsaker som er kjent for å være høy i antioksidanter.