Digidexo.com

Urter for depresjon

Millioner av mennesker lider av depresjon i USA. Mens terapi og reseptbelagte antidepressiva jobber for en stor del av pasientene, er det ikke den beste måten å behandle depresjon for alle pasienter. Mange velger å gå veien for homeopatisk behandling, ved hjelp av urte oppskrifter og kosttilskudd for å løse sine kjemiske ubalanser og bedre deres humør. Det finnes en rekke urter og kosttilskudd som kan bidra til å lette symptomene og årsakene til depresjon. Disse kosttilskudd kan finnes i apotek eller helse-mat butikk.

Påvist Herbal Supplements

Det finnes en rekke urte kosttilskudd på markedet som har blitt vitenskapelig bevist å hjelpe de plaget med depresjon. Den første er johannesurt, som inneholder standardisert hyperforin å hjelpe til med kjemisk ubalanse som forårsaker depresjon. I kliniske studier, johannesurt utført samt Paxil og Prozac. Hvis du ønsker å behandle depresjon med en urte supplement, bør en 600 mg til 900 mg daglig dose av høy kvalitet johannesurt med standardisert hyperforin være ditt førstevalg. Resultatene kan ta noen uker. Hvis du er ute etter mer rask lindring, kan det være lurt å prøve SAM-e (S-adenosyl-L-metionin). Når tatt i 800 mg til 1600-mg doser daglig, brukere rapporterer en bedring i deres tilstand i dager. Det er den dyreste av de urte-behandlinger, som koster mer enn $ 100 i måneden. En endelig vitenskapelig bevist metode for urte behandling er 5-HTP (5-hydroxytryptophan), en aminosyre som hjelper kroppen til å øke serotoninnivået, noe som bidrar til å endre humør. Pasienter rapporterer resultater i et par uker etter å ha tatt en 50-mg til 300 mg daglig dose.

Andre urter

Depresjon er forårsaket av lavt serotonin-nivåer i hjernen, slik at eventuelle supplement som vil øke serotoninnivået kan være til nytte. Ginseng og ginkgo er populære blant eldre for behandling av depresjon, mens B-vitaminer har også blitt populært i behandling av depresjon. Lakris har også vært like populær som johannesurt i behandling av depresjon i løpet av årene. Lakris ekstrakt er fylt med MAO-hemmere som fungerer som antidepressiva. Ingefær og basilikum har også blitt brukt som urte behandlinger.

Diett

God ernæring kan være det perfekte supplement til din urte behandling. Spise mat høy i omega-3 fettsyrer er bra for behandling av depresjon. Depresjon er blitt knyttet til lav omega-3-fettsyrer i kroppen. Land med høyere konsum av fisk, som Japan og Taiwan, har depresjon priser 10 ganger lavere enn i Nord-Amerika. Studier viser at at omega-3 fettsyrer øke effektiviteten av reseptbelagte antidepressiva. Du kan øke deg omega-3 inntaket ved å spise kaldtvannsfisk som laks, sardiner og ansjos. Du kan også ta fiskeoljekapsler, som kan finnes i enhver helse-butikken. Den folsyre i grønne grønnsaker øker også effektiviteten av antidepressiva. Hvis du ikke kan spise nok grønnsaker, ta et B-kompleks vitamin.