Digidexo.com

Ernæring tips for tenåringer

Ernæring tips for tenåringer


Tenåringer har spesielle ernæringsmessige behov som må håndteres og følges i orden for dem å vokse opp sunn og sterk. Et balansert kosthold som sammenfaller med deres trening og aktivitet er viktig for å leve en sunn livsstil og oppmuntre ernæringsmessig bevissthet gjennom hele sitt voksne liv. Å vite fordeler og ulemper med en typisk tenåring kosthold vil hjelpe voksne bedre forstå betydningen av et balansert kosthold og riktig trening i en ungdoms hverdag.

Cutting Tilbake på Bad

Mange tenåringer har tilgang til matvarer som er ikke akkurat sunne alternativer. Disse matvarer, for eksempel brus, chips og godteri, er ikke de riktige typer drivstoff som en tenåring kroppen trenger. Junk mat og brus spretter er høy i sukker, koffein, salt og fett, og har liten eller ingen næringsstoffer som mineraler og vitaminer. Også tenåringer vanligvis ikke følger strenge del kontroll, til tider spise en antall porsjoner, noe som kan øke deres kaloriinntak. Fjerne disse "filler foods" og erstatte dem med mer naturlige og mindre bearbeidet alternativene vil drastisk bedre kosthold fleste tenåringer i Amerika.

Spise mer av de "riktige" Foods

Erstatte junk food og brus med sunn snacks og drikke alternativer. I stedet for brus, har en rekke næringsrike alternativer for ungdom å drikke, for eksempel 100% fruktjuice, melk og vann. I stedet for å ha potetgull og fet snacks rundt, erstatte disse med lett tilgjengelig frukt, trail mikser, og snacks som yoghurt eller streng ost, noe som kan være et sunnere alternativ til pizza ruller eller snack chips. Også, oppmuntre dem til å spise mat med lite fett, samt mat som er lav i tilsatt salt og konserveringsmidler.

Komme Høyre Næringsstoffer

Sørg for at tenåringer får de riktige næringsstoffene på en daglig basis. Vitaminer og mineraler er viktig for riktig vekst inn i voksenlivet og blir ofte oversett når det gjelder daglige matvaner. Hvis tenåringer ikke får vitaminer og mineraler i sitt daglige kosthold, er det viktig at de anser kosttilskudd for å få de riktige beløpene på en jevnlig basis.

Flytt og spille hver dag

Trening er viktig å kjempe barndommen fedme. Også tenåringer trenger å bevege seg og leke å vokse opp sterk og hjerte-sunt, så oppmuntre friluftsliv og idrett for din tenåring. Også, hvis din tenåring er i svært aktive og livskraftige sport på en daglig basis, snakke med sin fastlege om kaloriinntaket de trenger for å møte for å drivstoff kroppen sin skikkelig for trening og fysisk aktivitet.