Digidexo.com

Hvordan Bring Skin Koker til en leder

Hvordan Bring Skin Koker til en leder


En smertefull, rød klump på overflaten av huden din kan være en byll, som er en infeksjon som starter når stafylokokk bakterier kommer inn i kroppen gjennom en hårsekken. Som pus former under kokepunktet, blir det mykere, men mer smertefullt. Du kan bruke flere strategier for å bringe det koke til et hode og avlaste deg av den smertefulle, skjemmende klump.

Typisk Hjem Utbedring

Suge en vaskeklut i varmt saltvann. Pass på at vannet ikke er så varmt at det vil skade eller irritere huden din. Påfør komprimere til et oppkok. Varmen vil både stimulere pus å bevege seg mot toppen av koke og midlertidig lindre smerte. Vask vaskeklut mellom bruker slik at du ikke forverre infeksjonen. Gjør dette i flere minutter hver dag eller når du trenger smertelindring. Innen 10 dager vil pus begynner å renne fra koke.

Medisinsk Prosedyre

Hvis koke er særlig smertefull eller store, gjøre en avtale med legen din. Legen kan trygt gjøre et snitt på toppen av koke å fremskynde drenering og utvinning prosessen. Forsøk aldri å gjøre et snitt på koke selv. Du kan bare irritere eller spre smitte. I noen tilfeller kan du også ende opp med arrdannelse i huden. Legen vil bli utstyrt med alt som trengs for å hindre videre smitte og redusere arrdannelse.

Medisiner

Aktuell kremer, for eksempel eller polymyxin eller klindamycin, kan bidra til å bringe en byll på spissen hvis det brukes tidlig. Penicillin baserte antibiotika, for eksempel flucloxacillin, kan også bidra til å redusere strengheten av infeksjonen. Hvis du er allergisk mot penicillin, kan medisiner som inneholder dikloksacillin eller cephalexin erstatte. Alltid konsultere med legen din for å se om reseptbelagte legemidler er nødvendig å behandle huden din infeksjon. Legen kan tyde på at disse antibiotika brukes i stedet for eller etter et snitt på kok.

Herbal rettsmidler

Urtemedisiner kan også være i stand til å ta med koke til et hode. For eksempel kan avgifte egenskaper løvetann blader blandet med varmt vann hjelpe din utvinning. Drikk en kopp av denne blandingen daglig. Andre naturmidler inkluderer solhatt, som styrker immunforsvaret, og goldenseal, som kan hjelpe kroppen din bekjempe bakterier som forårsaker koke. Spør legen din om disse potensielle rettsmidler.