Digidexo.com

Hvordan bruke Rife Machine PERL

Den opprinnelige Rife maskinen ble utviklet av Dr. konge R. Rife tilbake på 1930-tallet. Dr. Rife oppdaget at ved å bruke ulike elektromagnetiske frekvenser han kunne drepe bakterier eller virus uten å forårsake skade på omliggende vev. Den Rife Machine PERL er et resonate lysutsendelse enhet som brukes sammen med en frekvens generator. Denne enheten legger energien i lys til å høres terapi for å hjelpe kroppen med healing på cellenivå.

Selv om det er utformet for å brukes sammen med en Progen II 4050, kan Phorle ™ Model Perl brukes sammen med andre frekvensgeneratorer. Den PERL er en ikke-kontakt, non-invasiv applikasjon med en effektiv rekkevidde på opptil 30 meter. Phorle Model PERL støtter opp til tre frekvensgeneratorer på en gang for å redusere leveringstiden eller til å levere flere protokoller eller frekvenser samtidig.

Bruksanvisning

Les denne artikkelen i sin helhet, inkludert advarsler før begynnelsen. Slå telefoner av og eliminere alle distraksjoner.

Finn ønsket frekvens som svarer til den sykdommen som behandles. Lenker til frekvenslister finner du nedenfor i ressurs- og referansegruppe seksjoner.

Koble frekvensgenerator inn i PERL.

Sett Rife maskin til den angitte frekvens (s).

Plasser elektrodene, hvis du bruker dem, i plasseringen av det berørte området av kroppen. Husk å aldri plassere elektro-enheter i nærheten av hjertet, øyne eller foran på halsen.

Hvis du bruker en Rife maskin som bruker håndholdte paddles, plasserer en åre i hver hånd.

Slå på maskinen, og slappe av når frekvensen går gjennom kroppen din. Sessions varer vanligvis mellom 10 og 30 minutter, men kan være opptil en time i lengde. Når økten er ferdig, slå av maskinen, ta ut kontakt pads eller bare sette padleårer ned.

Tips og advarsler

  • Tankens kraft kan være mye hjelp når du prøver å kurere en sykdom. Bruk tid tilbrakt i økter for å meditere på helse og trivsel for å øke effektiviteten.
  • Den PERL er faktisk et tilbehør av Rife maskin. Det er en enhet som kobles til frekvensgenerator (Rife maskin) som gjør at maskinen kan generere opp til tre forskjellige frekvenser.
  • De som bruker pacemaker bør ikke bruke en Rife maskin.
  • De som lider av koronarsykdom bør ta ekstra hensyn når du bruker av elektro-enheter.
  • Elektrisk støt kan oppleves hvis maskinene frekvens utgang er satt for høyt.
  • Rådene i denne artikkelen er kun til informasjonsformål og er ikke ment å diagnostisere eller behandle noen sykdom. Ta kontakt med din lege og / eller homeopat før du bruker denne eller noen form for alternativ behandling diett.