Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på et budsjett

Hvordan å miste vekt på et budsjett


Den multi-million dollar diett industrien fortsetter å vokse med nye vekttap produkter, kosttilskudd, og spesielle matvarer som lover å hjelpe deg å miste vekt. Etter å ha kjørt tallene er det klart at slanking ikke alltid hjelpe deg holde med budsjettet. Å spise lite fett, sunn mat er en mye enklere metode for å miste vekt og trenger ikke å tynge lommeboken! Her er hvordan å miste vekt på et budsjett.

Hvordan å miste vekt på et budsjett

•  Begynn med en liste. Det første trinnet i å organisere matinntaket er å begynne å lage en liste over mat du kan nyte uten å bryte bank. Skriv ned minst 20-25 gjenstander som befinner seg bare på omkretsen av matbutikk; dette inkluderer råvarer, meieriprodukter, og ferskt kjøtt.

Se en online ernæringsmessig guide. Gjennomgå ernæringsmessige informasjon og serverer størrelser av ulike frukter, grønnsaker, korn og kjøtt for å lære hvilke typer næringsstoffer, kalorier og fett gram hvert element inneholder.

Bestem ditt daglige kaloriinntak. Multiplisere vekten din med 10 og 13 for å bestemme akseptabel kalori rekkevidde. Du må fokusere på den nedre enden å begynne å miste vekt.

Fokus på sunn og naturlig mat først. Vend deg til frukt, grønnsaker og helkorn som "base" av hvert måltid. Dette vil hjelpe deg å utvikle solide retter og måltider som vil gjøre det lettere å feste med kostholdet ditt.

Dra nytte av fordelene med frosne grønnsaker. Poser med frosne grønnsaker kan koste mellom $ 0,79 og $ 1,50 per pose, og er nok til å gjøre en hel sunt måltid. Oppstuss frites, salat pålegg, og selv dampede sidene er enkle og budsjettvennlige alternativer til lunsj eller middag.

Spis en diett med mye sunne karbohydrater. Pass på at du spiser minst 1-2 porsjoner med havregryn, brun ris eller hele hvete brød; disse anses å være "sunne karbohydrater" fordi de ikke skaper en blod sukker pigg og krasj som ofte fører til overspising. De er enkle å tilberede og er mye billigere enn hvitt mel og hvitt sukker-baserte alternativer.

Spis frukt med protein i løpet av dagen. Frukt av seg selv kan la deg sulten, så sørg for at du spiser litt protein sammen med det lenger tilfredshet. Dette kan inkludere et stykke ost, yoghurt, eller andre høy-protein snack.

Unngå snacking på sukkerholdige matvarer. Sukker kan gjøre deg sulten i det lange løp, så det er best å styre klar av sukker-laden matvarer og snacks når det er mulig. Spis regelmessig gjennom hele dagen for å unngå overspising til enhver måltid, og fokus på naturlig, ubehandlet mat når det er mulig.

Stock opp på tørkede bønner. Linser og andre tørkede bønner er verdifulle kilder til protein, og kan hjelpe deg å holde tritt med et sunt kosthold. Du kan nyte store deler av disse uten å bekymre deg for mye om kalorier og fett; de er også en utmerket kilde til fiber som du trenger i enhver diett.

Spis din største måltid på ettermiddagen. Dette vil avverge sultfølelse og gjøre det lettere å spise mindre hele resten av dagen. I det lange løp, vil spise mindre naturlig redusere dagligvarebutikk budsjett!

Workout regelmessig. Øvelse øker stoffskiftet og naturlig reduserer appetitten. Working ut på en jevnlig basis vil ikke bare hjelpe deg å miste vekt, men det kan også redusere sjansene for at du vil overspise.

Drikk minst 10-12 glass vann per dag. Dette vil bidra til å holde kroppen i balanse og kan også eliminere mild sultfølelse.

Hint

  • Lag en liste før du går til butikken for å unngå å kjøpe ting du ikke trenger
  • Prøv nye matvarer ligger i produserer delen
  • Velg slankere kutt av kjøtt som kylling og kalkun som er generelt billigere enn rødt kjøtt
  • Sørg for at du får nok kvalitet ernæring i løpet av dagen når du trener intensivt; Hvis du ikke spiser nok, kan din diett programmet slå tilbake.