Digidexo.com

Hvordan virker Allergi medisiner fungerer?

Hvordan fungerer Allergi gjøre?

Allergi er et resultat av en immunsystemsykdom som kalles noen ganger atopi. Allergi er et resultat av overfølsomhet av immunsystemet, ofte kalt type I hypersensitivitet. Med allergi, er visse hvite blodceller som inkluderer mastceller og basofile altfor aktiveres av en type antistoff som kalles IgE. IgE er et antistoff som reagerer på objekter plassert på overflater. Det er mange vanlige allergiske reaksjoner, inkludert eksem, høysnue, matallergier, astma og allergiske reaksjoner på enkelte insektgifter, slik som bie stikk.

Allergi Behandlinger: farmakoterapi

Mange typer allergi medisiner arbeide for å blokkere trinnene som genererer den allergiske reaksjonen. I noen tilfeller er disse arbeider for å blokkere de celler som reagerer på allergener. Andre typer narkotika arbeide for å hindre aktivering av de hvite blodcellene som forårsaker reaksjonen. Disse innbefatter antihistaminer, som blokkerer signaler som aktiverer de hvite blodceller, og kortison (og hydrokortison), som hindrer hvite blodcelleaktivering. Andre medisiner, for eksempel anti-leukotriener, også arbeide for å blokkere hvite blodcelleaktivering, men gjennom ulike mekanismer enn de stoffene som er nevnt ovenfor. Stoffer en slimhinneavsvellende midler bidra til å behandle symptomene på en allergi angrep, men ikke spille en rolle i å faktisk forebygge eller minimere allergisk reaksjon.

Immunterapi

En annen type behandling er immunterapi. Immunterapi fokuserer på desensitivisering. Når pasienten er utsatt for større og større mengder av allergenet, andre antistoffer, kjent som IgG-antistoffer, akkumulere og blokkere IgE-antistoffer. Resultatet er at pasienten utvikler en toleranse for hva som forårsaker deres allergi. En annen form for immunterapi anvender antistoffer som binder seg til IgE-antistoff, inaktivere den. En annen immunterapi, kalt sublingual immunterapi, er basert på forskning som viser at immunsystemet viser en større toleranse for antigener som tas oralt. Alle disse terapier arbeide å bruke immunsystemet til å blokkere den allergiske respons, og kan enten redusere alvorlighetsgraden eller helt eliminere visse allergier.