Digidexo.com

Gratis hjelp til å slutte å røyke sigaretter

Mange begynner å røyke sigaretter i sin ungdom, fordi det virket som det kult eller populær ting å gjøre på den tiden. Dessverre, kort tid etter at du har begynt å røyke, du skjønner at det er utrolig vanskelig å bryte vanen.

Heldigvis er det hjelp tilgjengelig for de som ønsker å slutte å røyke. Folk kan være lurt å slutte fordi de er gravide, eller for deres generelle helse, eller som et godt eksempel for sine barn. Det er viktig å få all den hjelp du kan for å stoppe denne vanskelige vane.

Gratis Websites

Den amerikanske regjeringen har et nettsted, smokefree.gov, med mange ressurser tilgjengelig for å hjelpe deg å slutte å røyke. Det finnes tester for å tilby hjelp med å oppdage årsakene til at du røyker, så vel som dine grunner for å slutte. Du kan begynne en "cravings" journal å planlegge for hva du vil gjøre neste gang du ønsker en sigarett. Det er en nedlastbar guide for å hjelpe deg å slutte. Du kan også få hjelp i sanntid fra en røykeslutt rådgiver og ekspert om nødvendig.

På nettsiden til American Cancer Society, cancer.org, er det en del viet til å hjelpe folk slutte å røyke. Du kan bla gjennom deler av nettstedet på grunner til å slutte, ta en quiz for å finne ut om du trenger støtte til å slutte, og finne ressurser for å få denne støtten.

Centers for Disease Control and Prevention tilbyr gratis hjelp på sin hjemmeside også. Nettstedet har informasjon å laste ned. Hvis du klikker på "Hvordan Quit" linken, vil flere nettsteder være oppført, samt et gratis nummer du kan ringe for å få gratis hjelp når som helst. Spesielle situasjoner eller forhold blir tatt opp i detalj på dette nettstedet.

Menneskelig Support

Foruten å få informasjon på nettet, eller til og med fra legen din, de beste gratis ting du kan gjøre for å hjelpe deg å slutte å røyke er å få noen reell menneskelig støtte. Ser i avisen i ditt område, eller finn ut fra legens kontor hvis det er en støttegruppe tilgjengelig for røykere som ønsker å slutte. Gå til møtene og delta trofast.

På American Cancer Society nettsted er et verktøy hvor du kan finne en støttegruppe eller annet røykeslutt hjelp i ditt område. Alt du trenger å gjøre er å taste ditt postnummer, og de tilgjengelige ressurser vil dukke opp på neste side. Dette er svært nyttig hvis du er på jakt etter menneskelig støtte til å slutte å røyke.

Finn en venn som også har sluttet å røyke eller er for tiden i prosessen. Holde hverandre ansvarlig dag for dag som du gjør fremgang i deg reise for å slutte å røyke.