Digidexo.com

Hvordan finne en kristen Life Coach

Hvordan finne en kristen Life Coach


Når en person ansetter en life coach, de to partiene blir veldig intimt. En dyp tillit må etableres for forholdet til å blomstre. Hvis du er en kristen, så er det viktig at du finner et kristent liv trener som kan veilede deg i dine avgjørelser og livsendrende endringer. Treneren må dele dine verdier for å gi råd og veiledning som ikke vil komme i konflikt med din tro.

Bruksanvisning

•  Spør minister eller noen fra din menighet for en henvisning. En personlig referanse fra noen du kjenner er meget verdifull. Livet coaching har blitt svært populær og trenere florerer i enhver religiøs sekt.

Se på nettet for kristne livet trenere. Livet coaching er primært gjort over telefon, uansett hvor partene bor. Noen liv trenere også råd via e-post.

•  Finn ut om din life coach har alle relevante sertifiseringer, grader, pastorale erfaring eller rådgivning erfaring.

Tenk på hva slags problemer du ønsker å takle med en life coach før du har din første økten. Hvis du har ansettelses problemer eller ekteskapsproblemer, så se etter en som har spesialisert seg på dine spesielle behov. Også, hvis du trenger coaching for arbeidet ditt, så du vil ikke ha et liv coach som har spesialisert seg på ungdom.

Få en kopi av trenerens bio og annet skriftlig materiale som forklarer hans eller hennes filosofi og bakgrunn. Også be om referanser eller attester fra andre fornøyde kunder.

Finn et liv coach som passer best for din religiøse bakgrunn også. Hvis du er en fundamentalistisk kristen, så du ikke kan passe godt med en mer opplyst new age kristent liv coach. Kanskje du vil ha et liv coach fra samme valør.

Be om en gratis konsultasjon før du signerer noen kontrakt med et liv coach. Mens et liv coach kan fakturere seg selv som kristen-basert, likevel etterlater det et stort område av holdninger og ideer åpne for tolkning. Alle liv trenere rutinemessig tilbyr en gratis økt, slik at du ikke vil være ute av linjen ved å be om en.