Digidexo.com

Kan Angst Årsak Extreme Fatigue?

Angst kan være en ødeleggende tilstand. Ifølge National Institute of Mental Health, er 6,8 millioner voksne rammet av angst. Av dem som er rammet, dobbelt så mange kvinner. Personer med angst lider av panikk og bekymring ofte relatert til høyt stress situasjoner. Det kan påvirke alle aspekter av livet ditt, og når venstre ubehandlet, kan det føre til ekstrem trøtthet og andre ødeleggende symptomer.

Årsaker til angst

Angst kan være et resultat av kjemiske ubalanser i hjernen, genetikk eller livserfaringer. Det kan også være forårsaket av en kombinasjon av alle disse.

Angst Symptomer

Symptomer på angst er tretthet, rastløshet, irritabilitet, søvnforstyrrelser, konsentrasjonsvansker, og muskelspenninger. Leger vil vanligvis ser etter tegn på overdreven angst og bekymring oppstår de fleste dager i minst seks måneder.

Årsaker til trøtthet

Tretthet skjer som et resultat av økt produksjon av stresshormoner. Personer som lider av angst erfaring panikk og økt stress som reduserer energinivå og årsaken tretthet. Dette regnes som en psykologisk årsak til tretthet.

Andre årsaker til trøtthet

Det er to andre årsaker til utmattelse: livsstil og medisinsk. Livsstil årsaker inkluderer å bli overarbeidet og ernæringsmessige faktorer. Medisinske årsaker inkluderer noen medisiner, sykdom og sykdom. Sykdommer, inkludert skjoldbruskkjertelen og hjertesykdom kan også forårsake utmattelse.

Behandling

Angst kan bli behandlet med medisiner og psykoterapi. Legemidler som benzodiazepiner kan være foreskrevet på kort sikt for å få angst under kontroll. Disse er kun brukt kort sikt på grunn av sin vanedannende natur. På lang sikt, er det viktig å kombinere psykoterapi og antidepressiva for fortsatt behandling.