Digidexo.com

DIY Body kjølere

DIY Body kjølere


Som kvikksølv stiger på termometeret, må folk fra New York City til Los Angeles finne måter å slå varmen. Hvis du er heldig nok til å ha et ubegrenset budsjett som gjør det mulig å kjøle ned huset uten tanke på kostnader, kan du bare skru opp klimaanlegg. Andre kan slå til gjør-det-selv-løsninger for å hjelpe dem å holde komfortabel når været er trykkende.

Bruksanvisning

•  Legg en bandanna på et flatt underlag. Still 10 isbiter over midten av den tørkle, kjører langs. Brett den ene halvdelen av bandanna over isbiter og rulle for å danne en bandanna rør fylt med is. Hold begge ender av bandanna kjølerøret og plasser den rundt halsen. Knyt endene sammen.

Sug en bandanna i kaldt vann og legg den i fryseren i 15 minutter. Fjern bandana og bind den rundt hodet.

Fyll en sprayflaske med kaldt vann og legg den i kjøleskapet i 20 minutter. Ta av sprayflaske og stram forsiktig sin dyse til du kommer tåken innstillingen. Spray kroppen fra topp til tå med kaldt vann tåke.

Oppbevar din favoritt lotion i kjøleskapet. Når du føler overopphetet, slather lotion på kroppen din starter på nakken og jobbe deg ned til føttene.

Trykk isposer på pulsen poeng inkludert ditt tempel, nakke, håndledd, indre albuer, ryggen av knær og topper av føttene. Bruke is til disse punktene vil kjøle blodårene og bidra til å senke kroppstemperaturen.

Bruk en t-skjorte som hadde blitt dynket i kaldt vann. Sitte foran en fan. For ekstra kjøling, vurdere soaking buksa også, eller bruke en sprayflaske til tåke deg selv mens viften blåser luft over deg.

Plasser en agurk i kjøleskapet over natten. Skjær agurken i tynne skiver. Legg deg ned og plassere flere av skivene på pannen og nakken.

Tips og advarsler

  • Beskytt møbler ved å dekke med et håndkle før misting selv eller sitte på den med våte klær.
  • Hvis du føler overopphetet og kan ikke kjøle ned, søke øyeblikkelig hjelp.