Digidexo.com

Triks for å lindre smerten av tannregulering

Ifølge Bracesguide.com, ble tannregulering (også kjent som kjeveortopedisk tannregulering) er utformet for å korrigere feiljustering av tenner på grunn av overbites, underbites, kryssbitt og åpne bitt, skjeve tenner og andre tennene innretting problemer. De hjelper også forme tennene og kjeven. Mens barn og tenåringer er de typiske mottakere, kan noen voksne ha nytte av tannregulering også. Hvis det blir fastslått at du vil trenge tannregulering, vil orthodontist spørre om din helse, undersøke strukturen i tennene struktur, og bestille røntgen av munnen og hodet. Mens tannregulering kan rette forholdene, kan de også forårsake smerte.

Velge dine Bukseseler

Ifølge Archwired websiden, er det flere typer tannregulering. Tradisjonell tannregulering er i rustfritt stål, og kan kreve bånd for å holde archwire på plass og lede bevegelsen av tennene. Klare bukseseler er en kosmetisk alternativ til de tradisjonelle archwire bukseseler. Disse bukseseler er laget av keramikk eller plast, og blande inn mer naturlig med tennene. Gullbelagte rustfritt stål bukseseler er vanligvis brukes når en pasient er allergisk mot nikkel. Språklig tannregulering er laget for å passe bak tennene, og er vanligvis ikke merkbar under uformell samhandling. Av disse typer tannregulering, kan tradisjonelle metall bukseseler være den mest smertefullt å komme og fjerne, og den vanskeligste å spise med, som mat er mer sannsynlig å bli fanget i metall.

Regular tannlege besøk

Besøk din kjeveortoped omtrent en gang i måneden i løpet av den tiden du har tannregulering på. Tannlegen kan sørge for at det ikke er noen løse ledninger eller andre problemer, og derfor hjelpe avverge unødig smerte. Tiden du er pålagt å ha tannregulering kan være avhengig av helsen til tennene, tannkjøttet og støtte bein; alvorlighetsgraden av tenner problemer; og andre problemer. Vanligvis bukseseler forbli på tennene fra ett til tre år. Under konsultasjonen, vil orthodontist sørge for at bukseseler er å øve riktig mengde press: for mye kan føre til smerter, mens for lite kan føre til ineffektive re-justering. Tannlegen kan også gjøre justeringer i bukseseler 'ledninger, fjærer eller gummi band hvis noen av disse mekanismene er skaper smerte.

Smertebehandling triks

Ifølge Guide Bukseseler nettsiden kan vanlige medisiner som paracetamol og ibuprofen bidra til å redusere smerte. For pasienter med mindre alvorlige smerter, bite i en liten plast produkt kalt en wafer eller tyggegummi kan hjelpe ved å stimulere blodtilførselen til munnen, som fremmer helbredelse. Hvis tyggegummi er ikke et levedyktig alternativ, spise myke eller kald mat (dvs. iskrem, pudding, potetmos, etc.) kan også være effektivt.

I tillegg til den vanlige smerten av seg bukseseler, kan sår og til forekomme på kinn, lepper eller tunge. Disse vev herde over tid og forårsake hard hud for å danne. Skylle munnen med munnvann kan bidra til å redusere risikoen for betennelser og / eller infeksjon. Tannlegen din kan også anbefale en aktuell eller lokal bedøvelse som Orabase eller Orajel å midlertidig lindre smerte.