Digidexo.com

Om homeopatisk medisin for spedbarn og barn

Homeopatiske medisiner har eksistert i århundrer som et alternativ behandling for en rekke sykdommer, smerter og andre problemer. Mange foreldre opplever at disse medisinene kan hjelpe sine barn uten å måtte bruke potensielt skadelige kjemisk baserte legemidler.

Bruksområder

Homeopatiske medisiner kan brukes til å hjelpe spedbarn og barn som lider av noe som ubehag av tenner og kvalme til andre fysiske og selv emosjonelle og atferdsmessige forhold.

Typer

Homeopatiske medisiner er tilgjengelige i pille, pulver eller flytende form for å gjøre dem enkle å administrere til en baby eller barn i alle aldre.

Ingredienser

Homøopatisk medisinene er bygget opp av forskjellige urter, grønnsaker og mineraler i forskjellige kombinasjoner, avhengig av den spesifikke sykdommen eller problemer.

Side Effects

Det vanligvis ikke er noen uønskede bivirkninger til homeopatiske medisiner, som dosering er ekstremt lav. Dette er bare forutsatt at barnet ikke har en allergi mot noen av innholdsstoffene.

Advarsel

Homeopatiske medisiner bør ikke brukes til å behandle alvorlige forhold, med mindre under råd og veiledning av en lege. Sjekk med din barnelege før administrering av noen form for medisin dersom du har noen spørsmål om bestanddelene.