Digidexo.com

Best Low-carb induksjon måltider

Best Low-carb induksjon måltider


Lav-karbohydrat dietter begrense karbohydratinntak som en del av vektkontroll eller vekt-tap programmer. Mat høy i karbohydrater, som brød, er erstattet med proteinrik mat, samt frukt og grønnsaker. Low-carb dietter fremme blodsukker og fordøyelses hormon regularitet, som er tenkt å kontrollere vektøkning og selv fremme vekttap. Når begynner en low-carb diett, ikke slutte å spise karbohydrater; Dette kan føre til cravings og gjøre slanking vanskelig. Oppdag sunne karbohydrater og lette i den nye kosten.

Suppe

Lav-karbohydrat kylling og grønnsakssuppe er en enkel begynner måltid for kostholdet ditt. Det er kjent og ikke tar lang tid å tilberede. For å gjøre denne suppen, ta åtte kopper vann til å koke mens du hogge tre gulrøtter, fire stangselleri, en pastinakk, en purre og en kopp grønne bønner. Knus ett fedd hvitløk. Skjær £ 1 av skinn kylling bryst i små terninger. Tilsett grønnsakene, hvitløk og 4-5 tblsps. kyllingbuljong i kokende vann og kok i fem minutter, deretter småkoke i 15 minutter. Legg kyllingen etter 15 minutter og bringe suppen tilbake til en byll i 2 minutter, så la det småkoke i 20.

Salat

Salater er et fast innslag i low-carb diett. Å lage en deilig spinat salat med pinjekjerner og bacon, varme en spiseskje olivenolje til varm på middels varme. Legg fire skiver bacon og stek til de begynner å krølle seg. Tilsett 2 ss. av pinjekjerner og to fedd hakket hvitløk og stek til bacon er helt ferdig. Slå av ovnen og straks legge 1 pund av skylt spinat blader og en annen spiseskje olivenolje. Fres i 30 sekunder eller til spinat er varmet og litt visnet. Topp med parmesanost hvis du ønsker og server umiddelbart.

Quick Meal

En lav-carb måltid som passer en travel livsstil er en tallerken kalt SMO, eller biff, sopp og løk. Det er lett og rask å tilberede og relativt billig. For å forberede dette måltidet, varme en pakke med lapskaus kjøtt i en stor stekepanne til det er brunt. Legg en liten, hakket løk og en halv pakke med precut tre øre sopp og stek til løken er gjennomsiktig og kjøtt er gjort. Legg krydder etter eget valg, som for eksempel hvitløk pulver.