Digidexo.com

Coconut Oil Treatment

Kokosolje er verdsatt verden over for sin helse, skjønnhet og helbredende egenskaper. Kokos er også ansett som en guddommelig anlegg i ayurvedisk medisin. Generasjoner av folk rettsmidler har anbefalt bruk av kokosolje til å behandle en rekke sykdommer som astma, bronkitt, influensa, gingivitt, hudsykdommer og selv seksuelt overførbare sykdommer.

Cardiovascular Health

Til tross for å være høy i mettet fett, kan kokosolje forhindre eller redusere risikoen for hjertesykdom ved å heve HDL (bra) kolesterol og senke LDL (dårlig) kolesterol, ifølge forskere ved Harvard Medical School.

Vekttap

Fett i kokosolje kalles medium chain triglyserider (MCT) som er lett fordøyd grunn av sin lille størrelse. I motsetning til de fleste andre fett, er MCT i kokosolje som ikke er lagret i kroppens fettlagre, men brukes som energikilde. Kokos olje er thermogenic egenskaper bidra til å øke energi, stimulere stoffskiftet og brenne kalorier på en betydelig raskere hastighet.

Skin

Kokosolje er en utmerket fuktighetskrem. Det kan berolige irritert hud, bedre complexions og helbrede sår. Påfør et tynt lag med olje til ansiktet og halsen og la over natten for best resultat. Kokosolje vil også helbrede sprukne lepper.

Hair

Deep conditioning håret med kokos olje vil forlate den myk og blank, og kan bidra til å eliminere flassing og flass når masseres inn i hodebunnen. Gre en svært liten mengde av kokos olje gjennom vått hår vil gjøre det mer håndterlig.

Infeksjoner

Soppdrepende og antibakterielle egenskaper av kokos olje kan bidra til å forebygge og bekjempe infeksjoner når det brukes internt eller lokalt. En studie utført ved den filippinske Barnas Medical Center konkluderte med at virgin kokosolje var nyttig i behandling av lungebetennelse hos barn.