Digidexo.com

Gratis hjem rettsmidler for et solbrent ansikt

Solbrenthet kan skje så raskt at du kan allerede være brent av den tiden du husker å bruke solkrem. Flere gratis solbrenthet hjem rettsmidler kan bidra til å redusere smerte av et solbrent ansikt og lette din ubehag. Hjem rettsmidler bør bare brukes hvis huden ikke er blemmer. Hvis du har blemmer i ansiktet ditt, kan ved hjelp av hjemme rettsmidler forårsake infeksjoner.

Kjøle det ned

Kjøling huden kan bidra til å lindre smerter forbundet med solbrenthet. Påfør en ispose til ansiktet ditt, holde ispose i ett område i fem til ti minutter. Hjemmelaget isposer kan gjøres ved å bruke frosne grønnsaker pakker eller ved å legge is i en gjenlukkbar plastpose og dekker posen med en vaskeklut.

Cool bad og komprimerer kan også redusere solbrenthet smerte. Komprimerer kan gjøres ved å kjøre en vaskeklut under kaldt vann, vri den ut og bruke den til ansiktet. Melk kan anvendes i stedet for vann. Melk hjelper solbrent hud ved å gi et protein film som lindrer huden. Hvis leppene eller øyelokk har blitt brent, kan et kjølig, våt tepose være beroligende.

Ta av Sting

Et belegg av eddik brukes på huden kan bidra til å fjerne stikket av et solbrent ansikt. Hell en liten mengde eddik til en bomullsdott eller klut og bruke det på ansiktet ditt så ofte som nødvendig. Sørg for at du unngår å få eddik i øynene dine. Trollhassel kan også brukes hvis eddik er ikke tilgjengelig.

Påføring agurk eller epleskiver kan bidra til å redusere smertefulle solbrenthet symptomer. Legge natron til badevannet er en tradisjonell metode for å lindre hudirritasjoner. Mens natron bad kan ikke være praktisk å behandle en solbrent ansikt, kan du likevel dra nytte av de beroligende egenskaper natron ved å bruke en natron lim til ansiktet ditt. Legg nok vann til en halv kopp natron for å lage en tykk pasta. DAB lim på huden din, fjerne det etter 10 til 15 minutter. Forsiktig klapp ansiktet tørt med et håndkle og bruke fuktighetskrem.

Fuktighetskremer

Solbrent hud har en tendens til å tørke ut raskt, noe som resulterer i kløe i tillegg til smerte fra brenningen. Fukte ansiktet flere ganger hver dag for å hindre huden din fra å bli for tørr. Aloe vera, enten i kremform eller tatt direkte fra en aloe vera plante, hjelper fukte og helbrede skadet hud. Hvis aloe vera ikke er tilgjengelig, vil noen fuktighetskrem du har på hånden arbeide for å holde ansiktet hydrert. Ifølge University of Maryland Medical Center, inneholder aloe forbindelser som hjelper stop smerter og betennelse i huden. Vitamin E kapsler fremme helbredelse og også fukte huden. Skjær åpne vitamin kapsler og bruke flytende vitaminer til ansiktet to ganger hver dag.