Digidexo.com

Hvordan vite hvilke urter å unngå under graviditet

Når du blir gravid kroppen din har spesielle behov. Ernæring behov endres og samlet du trenger for å behandle kroppen din med respekt. Dette inkluderer overvåking hva du putter inn i kroppen din.

De fleste tror at fordi urter er naturlig, det er ingenting å bekymre seg for. Men dette er ikke tilfelle; det er nok av urter som bør absolutt unngås under graviditet. For eksempel urter som rosmarin er farlige fordi de kan stimulere livmor sammentrekninger.

I denne artikkelen vil jeg gi deg det grunnleggende om hvordan å vite hvilke urter å unngå under svangerskapet.

Bruksanvisning

•  Vurdere urtene du har i krydderskapet og i medisinskapet. Det er lurt å undersøke hver eneste en av disse, bare for å være trygg.

Sjekk din multivitamin. Noen inkluderer urtemedisiner, og når du blir gravid urtene som finnes i dem kan ikke være egnet.

Å ha et sett med ressurser til rådighet er nøkkelen. Du kan enkelt gjøre forskning på Internett. Jeg har også tatt med en link i Resources nedenfor, som har en liste over urter for å unngå. Noen urter på denne listen inkluderer: Borage olje, Comfrey, kvann, dong quai, kjerringrokk, burot, UVA Ursi og ryllik.

Hvis du elsker å ta urtemedisin, kan det også være lurt å rådføre seg med en jordmor og en herbalist for de beste urter for å ta under graviditet og de ​​å unngå. Men ikke bare ta deres forslag til hjerte - forskning dem også.

La legen din vet om noen urtemedisiner du tar. Faktisk, hvis du velger å bruke en jordmor i tillegg, sørg for at jordmor og lege fungerer godt sammen.

Tips og advarsler

  • Det kan være lurt å kjøpe en god bok om emnet. Rosemary Gladstar er "Herbal Healing for Women" er en god ressurs.
  • Sørg for at du alltid konsultere med en lege.