Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Gass Pain

Ingen er immun mot luft i magen. Som en del av kroppens daglige funksjoner, passerer gassen er vanlig og nødvendig. Imidlertid ikke gass smerte ikke å være en del av et individs livsstil. Når luftsmerter oppstår, er det mange alternativer som skal vurderes som kan vanligvis bli funnet på kjøkkenet. Flere frukt, grønnsaker, te, frø og urter kan bidra til å lindre luftsmerter uten å måtte stole på over-the-counter produkter.

Urtete

Urtete ikke bare hjelpe luftsmerter, men også bidra med raping og oppblåsthet også. Gode ​​eksempler er ingefær og kamille te. Ingefær te vil avlaste oppblåsthet mens kamille te lindrer smerter i kroppen.

Apple Cider Eddik

En liten mengde av eple cider eddik er en enkel og pålitelig hjem rette for gass smerte. Bare noen få skjeer er nødvendig, og skal blandes inn i en kopp vann.

Baking Soda og Cola

Gass smerter kan lindres gjennom indusert raping og luft i magen. Prosessen kan bli levendegjort ved å blande en liten mengde natron i cola og deretter inntar den etter at den har blitt rørt.

Selleri

Selleri vil avta gass smerte og bidra til å holde den unna. Nøkkelen er å bruke bare en liten mengde uten å svelge. Gumlet på 1 ts. av selleri så spytter den ut bør gjøre triks.

Laurbærblad

Laurbærblad kan gi rask lindring til luftsmerter. Ved hjelp av en 1/2 ts. av laurbærblad, koke vann og deretter slippe bladene i kokende vann. Middelet må sivet og anstrengt før drikking. For best effekt, drikke sakte.

Tangerine Peels

Tangerine skreller har datert tilbake til det sjette århundre f.Kr. som et naturlig hjemme bøte for raping, oppblåsthet og luftsmerter. Skrelle en mandarin og kok de skreller for rundt fem minutter. Etter anstrengelse, bør væsken inntas som te. De skreller kan også bli fortært hvis ønskelig, som en fordøyelseskanal hjelpemiddel.

Frø

Flere frø har vært kjent for å berolige bort gassy smerter og plager. Karve, kan fennikel og dill frø gi umiddelbar lindring. En teskje av en hvilken som helst av frøene skal bli knust, og deretter tilsatt til en kopp kokende vann. Etter å ha blitt gjennomsyret og anstrengt, konsumere drikken.