Digidexo.com

Hvordan bygge sunne vaner

Hvordan bygge sunne vaner


Hvis du vurderer å slippe noen av dine selvødeleggende vaner for sunnere seg, nå er det på tide å gjøre det. Planleggingsfasen av noen forsøke er bare ment å være første skritt på en reise, men noen mennesker bo fast i forberedelse modus og aldri komme til main event. Din første sunn vane bør inkludere å gjøre en forpliktelse til deg selv å erkjenne hva du ønsker å endre om livet ditt. Skriv det ned i en journal, så ta din første handling trinn innen 24 timer.

Bruksanvisning

•  Start dagen en time tidligere. Den ekstra timen er sporet der du kan få plass til alle de aktiviteter som du sier at du ikke har tid til, for eksempel meditere, trene eller lesing. Hvis en av de sunne vaner du lang tid å implementere innebærer stresse mindre, så våkne tidlig vil gi deg denne fordelen. I stedet for å trykke på snooze-knappen, rushing å dusje, kle og kanskje manglende frokost, stå opp tidlig og letthet i dagen.

Hold en food journal. Ansvarlighet er nøkkelen for sunn vane å holde. Enten du ønsker å gå ned i vekt eller få det, eller om du er bekymret for dine kosttilskudd valg eller ikke kan huske hva du spiser fra dag til dag, holde en journal for minimum seks måneder vil bli en vane vil du ikke ønsker å bryte. Ifølge "Science Daily", en studie gjort av Kaiser Permanente Center for Health Research fant at folk som holdt styr på hva de spiste var mer sannsynlig å gå ned i vekt.

Stopp gossiping. Praktisere det yogier kaller ahimsa, eller ikke-vold, mot andre og deg selv. Dømme andre er en hemsko på din sjel; verre, det holder deg fra å arbeide på din egen selvutvikling. Gange unna negativitet blir en sunn vane som vil løfte humøret ditt og bidra til utviklingen av et mindre stressende liv.

Bruk mindre. Uten en monetær styringssystem, kan kostnadene vokse ut av kontroll. Lag et budsjett for å hjelpe deg med å skjelne de beste rutene for pengene dine til å ta. Ifølge University of Illinois Extension nettside "Komme Gjennom Tøff Financial Times," lage en liste over dine mest kritiske utgifter er nøkkelen til å håndtere din inntekt. Konsentrer deg om dine behov først, og deretter utarbeide en strategi for å oppfylle dine ønsker.

Tips og advarsler

  • Du kan ødelegge din journal ned i seksjoner: En for mat, en for penger og en for dine tanker.
  • Ikke miste motet. Det er mangelfulle med hensyn til nøyaktig hvor lang tid det tar å lage en ny, sunn vane pinne, men du ser på 2 til 3 måneder. Ikke gi opp før du har hatt en sjanse til å se resultater.