Digidexo.com

Medisin for Extreme migrene

Migrene hodepine påføre alvorlig ubehag i timer og dager på slutten. Medisin for ekstreme migrene er tilgjengelig med resept og over-the-counter alternativer for dem som lider i lang tid. Noen migrene medisin anbefales ikke for barn, gravide og ammende kvinner.

Antiinflammatoriske legemidler

Lider av migrene ofte velger å medisinere først med ikke-steroide medisiner eller aspirin å lindre smerten av migrene hodepine. Anti-inflammatoriske legemidler, som for eksempel Motrin, Advil og Ibuprofen, er over-the-counter smertestillende medisiner som ikke krever resept. Mange produsenter markeds migrene-spesifikke legemidler, som for eksempel excedrin migrene.

Triptaner

Ifølge Mayo Clinic, Triptaner er smertestillende medisiner som lindrer migrene smerte rettet mot følsomhet for lys og lyd. Triptaner, slik som Imitrex, Maxalt, Amerge og Zomig, blir brukt av lider av ekstrem migrene å lindre kvalme også.

Ergotamin

Ergotamin er en vanlig migrene medisin for pasienter med ekstreme smerter som varer i to dager eller mer. Denne smertestillende medisiner rettet mot blodstrøm mønstre vanlige i migrene og arbeider for å begrense blodårene som omgir hjernen, ifølge Drugs.com.

Kvalme narkotika

Kvalme er et vanlig symptom assosiert med ekstreme migrene hodepine. Kvalmestillende medikamenter, for eksempel metoklopramid eller proklorperazin, er de vanligste anti-kvalme medisiner som brukes av lider av migrene.

Opiater

I ekstreme tilfeller, opiater, som inneholder narkotika, brukes til å behandle og gjenoppleve smerten av migrene hodepine. Disse migrene medisiner er vanligvis bare foreskrevet av leger når Triptaner og ergotamin har vist seg mislykket på grunn av den vanedannende natur av narkotika.