Digidexo.com

Magnesium-mangel

Magnesium (Mg) er et mineral, og er viktig for en rekke prosesser i kroppen. Nærmere bestemt, er magnesium viktig for beinbygningen, muskelenergi, kroppstemperaturregulering og protein produksjon. Studier tyder på at folk i USA ikke får nok magnesium gjennom matinntaket. Som et resultat, kan en magnesiummangel utvikle seg og føre til en rekke symptomer. Videre har en magnesium mangel vært knyttet til en rekke forhold, inkludert migrene, ADD, mitralklaffprolaps, muskelrykninger / sammentrekninger og osteoporose for å nevne noen få.

Krav

Den mengde magnesium som kreves per dag varierer etter kjønn og alder. For kvinner, den anbefalte kosten Allowance eller RDA i milligram i alderen mellom 14 skjønt 18 er 360; gjennom 19-30 er det 310, og for alderen 31 og oppover, er det 320. For menn, RAD mellom 14 til 18 er 410, for alderen 19 gjennom 30, er det 400, og det er 420 for aldersgruppen 31 og over. På grunn av risikoen for overdose av magnesium gjennom kosttilskudd, er den øvre grensen for ekstra magnesium anbefales å ikke være mer enn 350 mg for voksne 19 år og eldre.

Årsaker

Den vanligste årsaken i USA for en magnesiummangel er at folk ikke spiser nok mat som inneholder RDA av magnesium. Andre årsaker til magnesiummangel stammer fra underliggende årsaker til magnesium går tapt gjennom urin utskillelse. Etter å ha et høyt inntak av alkohol har vært knyttet til et magnesiummangel. Medisinske behandlinger som forårsaker utskillelse av magnesium gjennom urinen så som diuretika, noen kreft medisiner og enkelte antibiotika, slik som cyklosporin er også en kilde av magnesiummangel. Ukontrollert diabetes kan være en gjerningsmann som kan oppkast eller diaré som er overdreven eller kronisk. En genetisk lidelse kan også være en kilde til et magnesiummangel.

Symptomer

Det er en lang liste av symptomer assosiert med en magnesiummangel. De vanligste tidlige symptomene er ufrivillige muskelkramper og rykninger, migrene hodepine, tretthet, søvnløshet, irritablility, forvirring og minne slips. En rask hjerterytme og hjerte systemendringer indikerer en moderat magnesiummangel. En alvorlig magnesiummangel viser seg med mer uttalt muskelsammentrekninger, nummenhet, prikking, hallusinasjoner og akutt forvirring.

Behandling

En mild magnesiummangel kan kontrolleres ved å endre dietten eller ved hjelp av over-the-counter kosttilskudd. Matvarer som inneholder store mengder magnesium inkluderer kveite, mandler, cashewnøtter, soyabønner, spinat, nøtter, frokostblandinger, havregryn, potet, peanøttsmør, black-eyed peas, brun ris, linser, kidneybønner, pinto bønner, bananer, melk, rosiner og sjokolade pudding. Alvorlige magnesiummangel krever en intravenøs behandling av en magnesium-løsning.

Magnesium Overdose

Det er sjelden å ha en magnesium overdose gjennom inntak av magnesium rik mat, fordi det overskytende magnesium skilles ut gjennom urinen. Imidlertid kan magnesium toksisitet oppstår ved å ta for mye supplerende over-the-counter tabletter eller avføringsmidler som inneholder magnesium. Symptomer på en magnesium overdose inkluderer hypotensjon (lavt blodtrykk), apati, forvirring, hjerte arytmi, redusert nyrefunksjon og pustevansker.