Digidexo.com

Naturlige måter å Bring Sugar Down for en diabetiker

Diabetes er en voksende tilstand blant barn og voksne, både middelaldrende og eldre, i USA og på verdensbasis. En rapport på World Diabetes kongressen i 2006 indikerte at 246 millioner mennesker hadde diabetes, som var opp fra 30 millioner bare to tiår siden. Administrerende sukker nivåer på en konsistent grunnlag er avgjørende for helsen til diabetikere. Ledelsen inkluderer kosthold, ernæring og mosjon.

Kosthold og Nutriton

Diabetes oppstår når kroppen ikke produserer nok insulin til å kvitte seg overflødig sukker fra blodet. Dersom overskytende sukker ikke er eliminert, hjertet arbeider hardere, derfor redusere blodsirkulasjonen og også svekke blodåre og blodårene.
Det er to typer av diabetes: Type 1-diabetes, tidligere kalt juvenil diabetes; og type 2 diabetes, tidligere kalt voksen-utbruddet diabetes. For de med diabetes, er kontinuerlig overvåkning hele dagen av sukker nivåer ekstremt viktig. Et riktig kosthold med så mange sukkerfrie matvarer, sammen med mye frukt og grønnsaker, bidrar til en diabetiker forbli så sunt som mulig. Disse naturlige metoder for eliminering sukker er effektive for begge typer av diabetes.

Trening

Kosthold kan vise seg svært effektiv i å bekjempe denne sykdommen. Trening gir også en sentral rolle i behandlingen, som kroppen lagrer sukker i blodet for energi til daglig aktivitet. Ved å øke daglig aktivitet kroppen må forbrenne sukker lagret i blodet. Derfor trening reduserer sukker nivåer effektivt. Når det kombineres med et sunt kosthold denne sykdommen kan håndteres, og en diabetiker kan fortsatt ha en meget fullverdig liv.