Digidexo.com

Hvor lenge resultater fra Pre Employment Drug Tester ta?

Hvorfor Drug Test?

Drug testing har blitt en viktig sikkerhet problemet på arbeidsplassen for Human Resources og sikkerhetsfolk. Flertallet av Fortune 500-selskaper gjør narkotika testing. De tester bare for å begrense mengden av narkotikamisbruk på arbeidsplassen. Narkotikamisbruk påvirker selskapets fortjeneste med fravær, tardiness, turn, moralsk, tyveri, minsket produktivitet, vold og kriminalitet i tillegg.
Narkotikamisbruk koster arbeidsgivere mellom $ 75 og $ 100 milliarder dollar årlig, ifølge US Department of Labor anslår. Disse tapene er sett i tapte tid, ulykker, helsetjenester og arbeidstakere kompensasjon kostnader. Nær sekstifem prosent av alle ulykker som skjer på jobben er relatert til narkotika og / eller alkohol. Disse rusmisbrukere også bruke 16 ganger så mange helserelaterte ytelser og er seks ganger mer sannsynlig å fremme erstatningskrav deretter normal arbeidstaker.
Når ble selskapene ta varsel av problemet? Du må gå tilbake til 1987, hvor Smithkline Beecham kjørte en nasjonal testlaboratorium og bemerket at i overkant av 18% av alle arbeidstakere testet positivt for narkotika og / eller alkohol. I 1997, disse tallene var ned til litt over 5%. Selv om det er argumentert for hvorfor tallene er ned så mye i løpet av en tiårsperiode, for menneskelige ressurs avdelinger og sikkerhetssjefer, er narkotika testing et nødvendig verktøy for å holde personalrelaterte utgifter ned. Noen har sitert nedgangen i tallene til folk gjør mindre narkotika andre sier at rusmisbrukere bare ikke søke på selskaper som tester for narkotika.

Hva gjør de teste for og hvor lenge narkotika bo i systemet?

Laboratorier tilbyr et utvalg av narkotika tester. Den mest brukte man er fem-panel test for gaten narkotika. Denne testen er for Marihuana, kokain, PCP, opiater, og Amfetamin. Noen opt for en ti-panel test som vil omfatte reseptbelagte legemidler samt street narkotika. Fortsatt noen kan til og med velge å teste for alkohol.
Det er typisk for narkotika å bo i systemet alt fra to til fire dager, men det er ikke uvanlig å ha kroniske brukere av visse stoffer som marihuana å bo i systemet så lenge som fjorten dager. Valium, et beroligende middel, kan forbli i kroppen i opptil tretti dager. En dyrere test med hår kan oppdage narkotika opp til nitti dager i systemet.
Også arbeidsgivere bestemme tidsrammen en urinprøve vil bli gitt. Dette er å holde overgripere for å vente noen dager for å få narkotika ut av sitt system. Laboratorier og narkotika test innsamlingssteder ta også tiltak for å holde testere fra å endre sin prøve.

Hvordan virker det?

En person vil bli sendt til et laboratorium eller en samling nettsted hvor hun vil gi en urinprøve på stedet. Prøven sendes til et akkreditert laboratorium for analyse. Hvis resultatene er negative, vil du finne ut i løpet av tjuefire timer. Noen arbeidsgivere bruker instant testsett. Disse ligner hjem graviditetstester, men arbeidsgiverne må håndtere prøvene selv. Disse testene resultater er gode for umiddelbar screening og bare bra for det aktuelle tidspunktet. Kostnadene ved testene er ikke mye billigere de laboratorietester, og laboratorier kan holde på prøver for en lengre periode for retesting om nødvendig.