Digidexo.com

Tea Tree Oil Gel rettsmidler

Tea Tree Oil Gel rettsmidler


Tea tree olje, kjent vitenskapelig som Melaleuca alternifolia, er en naturlig urtemedisin som har vært brukt i mange år i Australia, hjemlandet av tea tree som oljen er utvunnet. Oljen brukes i sin naturlige tilstand og også i form av en gel. Den helbredende fordelene med tea tree olje er mange på grunn av sin antimikrobielle, desinfeksjonsmiddel, og antibakterielle egenskaper, noe som gjør det til en førsteklasses valg for å behandle ulike tilstander.

Acne

Akne påvirker folk forskjellig, fra en mild, forbigående tilstand til en alvorlig og tilbakevendende problem. Bakterier og olje tilstoppet porene i ansiktet årsaken akne. Rensing porene i olje og bakterier er nødvendig for å behandle tilstanden. Ifølge en studie publisert i 2007 i den amerikanske Library of Medicine, er en blanding av fem prosent tea tree olje effektiv i behandling av mild til moderat akne. Bearbeid gel på lyte på kveldene for å produsere en markant forskjell i hevelse og rødhet i området.

Forkjølelsessår

I en artikkel av Oxford University Journal of Antimicrobial Kjemoterapi, antall mennesker rammet av forkjølelsessår, eller tilbakevendende herpes labialis, varierer fra 20 prosent til 40 prosent av befolkningen. Virus forårsaker forkjølelsessår, og de ofte gjenoppstår. Over skranke eller reseptbelagte medisiner behandle dette viruset; men hvis du vil ha en naturlig behandling, gir tea tree olje gel lettelse. En studie utført ved Oxford University, viste tea tree olje like effektive som vanlige forkjølelsessår medisiner. Forskjellen i kostnader gjør bruk tea tree olje et gunstig valg for å behandle forkjølelsessår.

Nail sopp

Tea tree olje gel brukes som et soppmiddel for å behandle tilfeller av spiker sopp i tånegler og negler. Oljens antibakterielle og soppdrepende egenskaper hemmer bakterier som forårsaker sopp å vokse og spre seg, effektivt kvitte området av det. Tea tree olje viser løfte i behandling av enkelte soppinfeksjoner.

Forholdsregler

The American Cancer Society advarer om at tea tree olje blir giftig ved svelging. Langvarig bruk kan også føre til hudirritasjoner. Du bør ikke bruke denne oljen hvis du er gravid eller ammer freeding.