Digidexo.com

Hvordan Smile Med bukseseler

Det er ikke morsomt å ha tannregulering. Du kan ikke spise all slags mat, og de månedlige tighte er ekstremt smertefullt. Som om det ikke var ille nok, bukseseler også gjøre masse folk redd for å smile. Heldigvis er dette et tilfelle av tankene over saken. Den menneskelige kroppen er programmert til å smile; det er en naturlig reaksjon som gjør at du føler deg bra. Så ikke la tannregulering komme i veien.

Bruksanvisning

•  Smil med øynene. Det høres rart, men tenk på dette: Den mest berømte smil i historien tilhører Mona Lisa. Se på maleriet; hennes munn er lukket, og leppene er knapt buet. Smilet hennes er i hennes øyne. Folk har vært å tenke på det smilet i hundrevis av år.

Tenk tilbake til barndommen. Lenge før du fikk tannregulering, du mistet baby tenner. Du trengte ikke bekymre deg smilende stor og bred tilbake da, og du bør ikke nå. Bukseseler er vanlig i tenåringer, så vel som voksne, slik at folk sannsynligvis ikke vil legge merke til dem. Selv om de gjør det, vil din selvtillit og lykke mer enn gjør opp for noe tannregulering ta bort fra utseendet ditt.

Bruk et skjevt smil, hvis du fortsatt er bekymret for å vise tennene, holde leppene lukket og smile med den ene siden av munnen. Dette legger litt holdning til smilet ditt.

Bare smil. Bukseseler er ikke alltid, men en lykkelig holdning og god selvfølelse er. Det er ingen grunn til å la et par ledninger og et par små biter av metall kommer i veien.

Få litt inspirasjon. Folk modellen selv etter kjendiser hele tiden, så tenk på dette: Gwen Stefani, Tom Cruise, Britney Spears, prins William og prins Harry alle hadde på seg bukseseler lenge etter at de ble berømt. De smilte stort og bredt på den røde løperen, så du bør også.