Digidexo.com

Øvelser for Stroke

Et hjerneslag oppstår der oksygentilførselen er avskåret til en del av hjernen, i hovedsak kveles den mest vitale delen av kroppen din. Mens utvinne fra et hjerneslag er aldri lett, kan utvinning gjøres raskere og din generelle prognose kan økes hvis du innlemme en streng regime av daglig mosjon i tidsplanen. Planlagt fysisk og mental trening kan hjelpe kroppen din sprette tilbake fra et slag så optimalt som mulig.

Stroke

Symptomer og virkningene av et slag, kan variere vidt avhengig av hvilken del av hjernen ble påvirket. Vanligvis kan du forvente din fine motor kontroll ferdigheter til å lide negativt i tillegg til å miste noen grad av muskelkontrollen, vanligvis forekommer hovedsakelig på den ene siden av kroppen. Hvor raskt du identifisere og behandle et hjerneslag forbedrer den generelle prognosen betraktelig. Når mer enn tre timer har bortfalt mellom utbruddet og behandling, blir utsiktene for utvinning betydelig mer dystre.

Fysiske øvelser

Ifølge en artikkel publisert i august 2008 utgaven av Science Daily, mosjon så grunnleggende som tredemølle gang kan bidra til vesentlig omprogrammere både kroppen og hjernen til personer rammet av et slag. Trening øker metabolsk aktivitet i hjernen, hjelper det å effektivt "ReWire" seg selv rundt de defekte nervebaner forårsaket av hjerneslag. Pasienter i artikkelen var foreskrevet totalt 40 minutter av tredemølle walking utført tre dager i uken. Men hvis du er ny til å utøve kan det være lurt å begynne forsiktig, sikter til 2-3 dager med minst 20 minutters gange, og legger fem til ti minutter på din daglige tid hver uke til du når målet ditt.
Avhengig av alvorlighetsgraden av hjerneslag kan du også ønsker å innlemme balansetrening ved hjelp av en øvelse (sveitsisk) ball eller regimented koordineringsaktiviteter som å lukke øynene og prøver å berøre nesen med tuppen av fingeren. Nødvendigheten av disse ekstra aktiviteter vil forståelig nok variere, men vanlig gange er noe som kan utføres av nesten alle.

Mentale øvelser

I tillegg til fysisk aktivitet bør du innlemme visualiseringsteknikker i din trening for å forbedre dine motoriske ferdigheter. Ifølge en University of Cincinnati Academic Medical Center studie utført av Dr. Stephen J. Page og publisert i tidsskriftet Stroke, bare tenke deg selv lykkes utføre fysiske oppgaver kan hjelpe deg med å utføre dem i det virkelige liv. Å innlemme dette, bare vie en 10- til 20-minutters periode hver dag i et rolig miljø. Under treningstid, bare lukke øynene og forestill deg selv å fullføre et mål oppgave - noe som du har funnet vanskelig å gjøre siden din hjerneslag. Når visualisere, inkludere så mange detaljer som mulig inn i scenariet - jo mer realistisk at du kan gjøre det vises til hjernen din, jo mer effektivt det vil være på slik at du kan gjenvinne kontroll over kroppen din.