Digidexo.com

Herbal Cures for skallethet

Skallethet hos menn og kvinner er årsaken av genetikk, medisiner og helse faktorer som sykdom, sykdom og underernæring. Mann mønster baldness er den vanligste typen hårtap og den primære årsaken er DHT hormon; den naturlige løsningen på dette er å balansere hormoner og regulerer nivåene av DHT. Noen kvinner har skallethet eller tynt hår som de blir eldre og stole på naturlige botemidler for å gjenopprette vekst og helsen til deres hår og hodebunn. Herbal rettsmidler for skallethet kan brukes eksternt til hodebunnen eller tatt muntlig. De selges over disk, uten behov for en resept.

Rosemary

Masserer rosmarin i olivenolje inn i hodebunnen er en urte kur for skallethet for menn og kvinner. Kombinasjonen av massasje og rosmarin gjør håret sunt og stimulerer blodsirkulasjonen, noe som stimulerer veksten av hår røtter.

Brennesle

En vill luke forbrukes i te form, kan menn som nippe brennesle daglig blokkere hormonet DHT fra samspill med hårsekker, forebygge skallethet.

Herbal Trio

Kombinasjonen av urter kysk treet bær, vill yam og Dong Quai balansere nivåene av kvinnelige hormoner og gir en urte rette for skallethet hos kvinner.

Saw Palmetto

Urten så Palmetto er kjent for sin effektivitet i å forsterke prostata helse som det regulerer DHT hormonnivået, som naturligvis resulterer i forebygging av hårtap hos menn.

Coconut Oil

Kokosolje blir brukt i små mengder av kvinner som en aktuell behandling gnidd inn i håret. Det fungerer som en naturlig balsam og øker helsen til håret.

Henna

En annen urte kur for skallethet er henna, som er knust til pulver og blandes inn i en væske eller pasta, og direkte brukes på hodebunnen og håret. Henna urt hindrer håravfall og stimulerer hårvekst.

Aloe Vera

Pure aloe vera gele er solgt i butikker og utviklet spesielt for behandling av overdreven hårtap. Aloe vera gel brukes til å behandle seborrhea, som er forårsaket når kroppen produserer overflødig talg, et naturlig fet substans som skilles ut av håret kjertler som forårsaker skade på hårsekkene. Det fungerer som en urte kur for skallethet ved å stimulere nye og eksisterende hårvekst, fornye hårsekken syklusen og redusere seborrhea.