Digidexo.com

Hvor raskt Do Fibroids vokser?

Hvor raskt Do Fibroids vokser?


Fibroids er svulster som festes til livmoren som vanligvis ikke-kreft. Veksttakten varierer fra kvinne og kan ikke være korrelert fra en kvinne til den neste. Den beste indikasjon på forventet vekst hastighet vil komme fra en vurdering av en womanâ € ™ s lege.

Teorier / Spekulasjoner

Fibroids øker i størrelse når østrogen overspenning i en womanâ € ™ s kropp. Partner hormonet progesteron er også antatt å spille en rolle ved tumorvekst. Derfor varierer vekstraten fra kvinne til kvinne, avhengig av mengden av hormoner.

Hormon Variabler

Noen faktorer som endrer hormonnivået som bidrar til fibroid vekst er graviditet, overgangsalder, inntak av visse matvarer og bruk av hormonelle medisiner.

Vekst under svangerskapet

Ifølge en OBFocus artikkel, er mest sannsynlig skje i løpet av første trimester i tilfeller hvor svulsten startet på en størrelse større enn fem centimeter i diameter fibroid vekst under svangerskapet. Mindre muskelknuter ble funnet å være usannsynlig å vokse i det hele tatt. Veksthastighet større fibroider vil avhenge av blodtilførsel er tilgjengelig.

Frekvens av forekomst

Brigham og womenâ € ™ s Hospital melder at om lag 70 prosent av kvinner i fruktbar alder har fibroids og at 25 prosent av disse kvinnene er symptomatisk. Dette understøtter ideen om at selv om kvinner har fibroider, i mange de vil ikke vokse til en størrelse som er stor nok til å skape smerte eller reproduksjons dysfunksjon, og at hastigheten av veksten er inkonsekvent i en hvilken som helst gruppe studert.

Effekt av rase

En studie utført av National Institute of Environmental Health Sciences publisert i 2008 viste at svarte kvinner og hvite kvinner eldre enn 35 kan ha ulike vekstrater nedgang. I studien, hvite kvinner eldre enn 35 opplevde lavere vekst enn sine sorte jevnaldrende.